circus games
Home » Blog » Circus geeft €100.000 weg

Circus geeft €100.000 weg

Van 21 september tot en met 2 oktober maken spelers bij Circus kans op een deel van een prijzenpot van €100.000. Tijdens het Games Global Spektakel verdeelt het online casino dit enorme geldbedrag over de spelers met het hoogste winstpercentage. Verschillende Games Global spellen zijn voor dit Spektakel geselecteerd.

Speel Games Global spellen om kans te maken

Tijdens het Games Global Spektakel staan verschillende bekende spellen van game provider Games Global centraal. Spellen zoals Immortal Romance, Masters of Olympus en 9 Masks of Fire maken deel uit van het toernooi. Om met een deel van de prijzenpot naar huis te gaan, moet je met een inzet van minimaal €0,50 op een of meerdere van deze spellen spelen. 

De spelers met het hoogste winstpercentage uit één spin gaan er met het geld vandoor. Het winstpercentage wordt berekend door de winst te delen door de inzet en vervolgens te vermenigvuldigen met 1.000 punten. De spelers met het hoogste aantal punten, winnen de hoogste prijzen.

12 dagen om kans te maken

Het Games Global Spektakel bij duurt nog tot en met 2 oktober. Gedurende de gehele actieperiode kun jij proberen een zo hoog mogelijk puntenaantal te behalen. Na afloop van de actie worden de prijzen aan de gelukkige winnaars uitgekeerd.

2/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL