gok strategieen
Home » Blog » De meest bizarre gok strategieën

De meest bizarre gok strategieën

Er zijn bepaalde rituelen en strategieën waar gokkers niet van afwijken tijdens het spelen. Deze gok strategieën kunnen nogal bizar overkomen voor andere spelers. Maar hoe gek een gok strategie ook lijkt, als je online gaat gokken kan niemand oordelen over je speelstijl. Van vreemd tot bovennatuurlijk, hieronder bespreken we de meest bizarre gok strategieën.

Alleen spelen met maximale winlijnen

Casino software providers voegen steeds meer winlijnen toe aan online gokkasten. Bij sommige versies kun je kiezen hoeveel winlijnen actief zijn tijdens het draaien en andere gokkasten hebben vaste winlijnen.

De realiteit is dat je weinig kans maakt om te winnen als je slechts op 1 van de 25 winlijnen speelt. Online slots zijn ontworpen om het beste percentage uit te betalen wanneer alle winlijnen actief zijn.

Fanatieke slotspelers houden er niet van om met één winlijn te spelen. Ze zetten in op alle beschikbare winlijnen van een slot met een maximale inzet in de hoop dat deze strategie hun winkansen verhoogt.

Voor sommige spelers is dit een heel bizarre strategie omdat je toch wel veel geld moet inzetten als je op deze manier gaat spelen. Je neemt dus telkens een behoorlijk risico. Maar wie niet waagt, niet wint?

Geluksgoden oproepen en mantra’s zingen

Gokken heeft iets mysterieus omdat je nooit weet wat de uitkomst gaat zijn. Sommige gokkers geloven in bepaalde spreuken en roepen geluksgoden op om hun geluk een handje te helpen. Er zijn zelfs gokkers die mantra’s zingen alvorens ze op de SPIN-knop drukken.

Het lijkt misschien allemaal wat vreemd, maar sommige spelers geloven echt dat dit het geheim van hun succes is. Als jij de proef op de som wilt nemen, raden we je aan om mantra’s te zingen als je thuis gokt. Je zou anders wel eens rare ogen kunnen trekken.

De tafel verlaten voordat de resultaten bekend zijn

Je hebt misschien al ooit je ogen bedekt uit angst terwijl je de uitkomst van een spel afwachtte. Maar wat als dit niet alleen een reflex is, maar een gok strategie?

Sommige spelers denken dat het geluk brengt om de tafel te verlaten voordat hun resultaten bekend zijn. Ze geloven dat hun verwachting invloed kan hebben op de resultaten. Er zit eigenlijk niet veel logica achter deze overtuiging, maar sommige spelers zweren erbij.

Pas wel op dat je de resultaten niet volledig mist als je deze vreemde gok strategie toepast. Je zou maar eens een grote pot met geld kunnen mislopen.

Altijd met dezelfde nummers spelen

Sommige gokkers zetten altijd in op dezelfde nummers. Ze zweren bij de ‘Same Numbers’-strategie. Ze gebruiken elke keer dezelfde getallen bij spellen zoals roulette of de loterij. Deze strategie komt voort uit de overtuiging dat bepaalde nummers op een keer moeten vallen.

Veel spelers gebruiken deze strategie vanuit een bepaal onderbuikgevoel, omdat ze gehecht zijn aan bepaalde nummers of omdat ze denken te weten welke nummers het meest vallen bij roulette.

17 seconden wachten na elke spin

Dit is misschien wel een van de meest bizarre gok strategieën. Waarom zou je 17 seconden moeten wachten na elke spin, en geen 7 of 10 seconden?

Er zit een wiskundige berekening achter deze strategie die zegt dat het spel in je voordeel kan uitdraaien als je een pauze neemt tussen het draaien van de rollen. Het heeft te maken met het feit dat 17 een priemgetal is en hoe groter het priemgetal, hoe beter voor het algoritme van het spel.

Spelers die geloven dat er inzetpatronen bestaan in Random Number Generators maken soms gebruik van deze strategie. En andere spelers geloven dan weer dat het geluk brengt om even op adem te komen tussen twee spins.

Een betere strategie is de martingale strategie te gebruiken.

2.5/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL