powerball lot kwijt
Home » Blog » Gelukkige Amerikaan vindt winnende lot terug en wint $50.000

Gelukkige Amerikaan vindt winnende lot terug en wint $50.000

In Nederland spelen wij massaal mee met de Staatsloterij of één van de andere loterijen. De liefhebbers van loterijen in de Verenigde Staten kopen graag loten voor de beroemde Powerball loterij. De Amerikaan Mark Perdue won een grote prijs maar raakte zijn lot kwijt. Het zal je maar gebeuren!

De Powerball loterij biedt de kans op waanzinnige geldprijzen, soms zelfs ruim één miljard dollar. In november 2023 viel de man in de prijzen en was hij de gelukkige winnaar van $50.000. Echter verloor hij zijn winnende lot.

Felicitaties in de supermarkt

In oktober 2023 kocht Perdue een lot voor de Powerball Loterij in een lokale supermarkt in Kentucky. Hij keek niet meer om naar zijn lot, maar de eigenaresse van de supermarkt feliciteerde de vaste klant met zijn gewonnen prijs.

Stomverbaasd kreeg hij te horen een geldbedrag van $50.000 te hebben gewonnen. Perdue geloof geen woord van de eigenaresse, maar hij bleek op beeld te zijn vastgelegd. De vrouw kon op die manier direct zien welke klant de megaprijs had gewonnen.

Perdue haastte zich huiswaarts, maar kon zijn winnende lot nergens meer vinden. Zijn vrouw was van mening het lot te hebben weggegooid.

Bedrijfswagen van Perdue

Enkele maanden later maakte Perdue weer eens gebruik van zijn bedrijfsauto. Hij had de auto al een lange periode niet meer gebruikt. Bij het instappen zag de Amerikaan meteen een lot liggen, het bleek om het winnende Powerball lot te gaan. Dat zorgde voor een enorme opluchting, vooral bij zijn vrouw.

De volgende dag haastte het tweetal zich richting het kantoor van de Kentucky Lottery en kregen zij een cheque mee. Na de belastingaftrek bleef er nog een prachtige geldprijs over van $36.000. De winnaars hebben aangegeven enkele schulden af te gaan betalen en met het restantbedrag een droomvakantie te gaan boeken.

Ook interessant: Wat zou jij doen als jij de loterij jackpot wint?

Rate this post

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL