iPoker Netwerk
Home » Blog » iPoker Network breekt record met grootste pokerevenement

iPoker Network breekt record met grootste pokerevenement

Spelontwikkelaar Playtech heeft de Elite Series Winter Edition afgerond. Dit was het grootste evenement ooit dat op het iPoker Network van Playtech is gehouden. Het was nog indrukwekkender dan de vorige winter edities.

Elite Series Winter Edition: record voor iPoker Network

Het evenement ging door van 1 december 2023 tot 16 januari 2024. Er werd een totale prijzenpot gewonnen van meer dan €10 miljoen in meer dan 800 toernooien in meerdere formaten. De Elite Series Winter Edition bestaat uit dagelijkse pokertoernooien met buy-ins die variëren van €3 tot €1.000.

Vooral de Mystery Bounty-evenementen waren een groot succes met geldprijzen van €650.000 in totaal. De Mystery Bounty toernooien trokken het grootste aantal deelnemers aan in de iPoker-geschiedenis.

De Elite Series Winter Edition trekt elk jaar een wereldwijd publiek aan. Aan de afgelopen winter editie namen meer dan 33.000 spelers deel uit 92 landen. Dit is een record voor het iPoker Network.

iPoker Network: grootste online pokernetwerk ter wereld

Het iPoker Network is een van de grootse en populairste online pokernetwerken ter wereld. Het is onderdeel van Playtech PLC, een beursgenoteerd gokbedrijf dat werd opgericht in 2004. Het netwerk biedt 20 verschillende pokerrooms met een verscheidenheid aan pokerspellen en formats. Zowel gewone spelers als professionele pokerspelers kunnen er terecht.

De pokerrooms hebben elk hun eigen unieke merk en kenmerken. Ze staan bekend als ‘skins’ en delen allemaal dezelfde spelerspool en software van Playtech. Bekende merken die samenwerken met het iPoker Network zijn onder meer Betfair Poker, William Hill en Coral Poker.

Er zijn ook een paar Nederlandse goksites die aangesloten zijn bij iPoker, waaronder Holland Casino Online en bet365. Nederlandse spelers kunnen er dus ook legaal online poker spelen.

Dankzij deze skins kunnen spelers genieten van een breed scala aan spellen en toernooien. Ondertussen krijgen ze ook toegang tot promoties en loyaliteitsprogramma’s van de verschillende merken.

Nieuw online pokertoernooi: €5.500.000 GTD Bounty Hunter Series XL

Degenen die de Elite Series Winter Edition gemist hebben, krijgen binnenkort een nieuwe kans. Het iPoker Network zal van 1 maart tot 1 april 2024 de €5.500.000 GTD Bounty Hunter Series XL organiseren. Dit belooft de grootste Knockout Series te worden die ooit op het iPoker-netwerk is gehost.

2.5/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL