Nieuwe slots pragmatic play april 2024
Home » Blog » Nieuwe Pragmatic Play slot releases in april 2024

Nieuwe Pragmatic Play slot releases in april 2024

Nieuwe maand, nieuwe slots, nieuwe kansen. Spelontwikkelaar Pragmatic komt deze maand weer met een hele reeks aan nieuwe slots. Ontdek hier welke nieuwe gokkasten je van ‘s werelds meest populaire online slots fabriek kunt verwachten.

Candy Blitz Bombs

releasedatum: 29 april

Candy Blitz Bombz

Liefhebbers van snoepgoed kunnen eind deze maand genieten van Candy Blitz Bombs, het vervolg op de succesvolle gokkast Candy Blitz.

Deze mierzoete gokkast heeft tijdens het basisspel een paar hele leuke features. Er zijn multiplier reels en bomb symbolen die een vermenigvuldiger van x3 tot x500 kunnen opleveren. Met dit spel kun je tot 5.000x de inzet winnen!

Big Bass Secrets of the Golden Lake

releasedatum: 8 april

Big Bass Secrets of the Golden LakeIn 2020 heeft Pragmatic Play de gokkast Big Bass Bonanza uitgebracht. Dit spel sloeg in als een bom en sindsdien zijn er tientallen varianten door zowel Pragmatic als door concurrenten op de markt gebracht. En dat lijkt niet op te houden, want in april wordt Big Bass Secrets of the Golden Lake gelanceerd.

Ook dit keer gaan we weer vissen en ook dit keer is het weer de bedoeling om zoveel mogelijk money symbols op te vissen. Er zijn twee verschillende free spins bonusrondes die je kunt bereiken door drie scatters te landen. Je kunt maximaal 5.000x je inzet bij elkaar vissen.

Aztec Powernudge

releasedatum: 4 april

Aztec PowernudgeAztec Powernudge is alweer de vijfde Powernudge release. Eind vorig jaar kwamen ze met Sugar Supreme Powernudge, een thema gebaseerd op snoepjes. Ditmaal gaan we naar een tempel van de oude Azteken.

Via Powernudges, multipliers van x5 tot x100 en een free spins bonus kun je rijkelijk beloond worden. De volatiliteit is hoog en de maximale inzet bedraagt €240 per spin.

Ripe Rewards

releasedatum: 1 april

Ripe Rewards

Ripe Rewards is nu al te spelen bij de Nederlandse online casino's met het spelaanbod van Pragmatic Play. Het fruitige thema is prachtig uitgevoerd.

Dit spel heeft een 5×5 lay-out met 40 vaste lijnen. Er zijn Wild vermenigvuldigers en er is een spannende free spins bonusspel waarbij de wildsymbolen blijven plakken. De maximale winst is vastgesteld op 10.000x de inzet.

Ice Lobster

releasedatum: 11 april

Ice Lobster

In plaats van het vissen op zeebaars, zet je met Ice Lobster de kreeftenvallen uit om kreeften te vangen. Laat het de Partij van de Dieren niet horen!

Het draait met dit spel om twee dingen: het landen van winnende combinaties en de gratis spins bonus.

Het bonusspel bereik je via drie of meer scatters. Eenmaal in het bonusspel veranderen de scatters in kreeftenvallen. Nu is het de bedoeling om zoveel mogelijk kreeften met een cash symbool vangen. De RTP is 96,06% en de variantie is hoog.

Barnyard Megahays Megaways

releasedatum: 18 april

Barnyars Megahays MegawaysAls fan van Megaways gokkasten zijn wij altijd verheugd als er weer een nieuwe megaways slot wordt uitgebracht. Barnyard Megahays Megaways is een gokkast met 117.649 manieren om te winnen.

De hooibalen spelen tijdens de free spins bonus een prominente rol. Ze kunnen namelijk mooie multipliers opleveren. Met dit spel kun je maximaal 10.000x de inzet winnen. De RTP is met 96.5% dik boven het gemiddelde.

Lobster Bob's Sea Food and Win It

releasedatum: 22 april

Lobster Bob's sea food and Win It

Een kreeft als chef-kok? Dat is het thema van Lobster Bob's Sea Food and Win It. Dit spel is een release van Reel Kingdom in samenwerking met Pragmatic Play.

Er zijn vijf rollen, vier rijen en 20 vaste lijnen. Je kunt parels opsparen waarmee je de Hold & Spinner feature kunt winnen. Let vooral op de krabpotten, want hiermee kun je tot 500x de inzet winnen. Er is een free spins bonusspel met een willekeurige multiplier.

Release the Bison

releasedatum: 25 april

Release the Bison

Tot slot kun je vanaf 25 april genieten van Release the Bison. Dit spel bestaat uit 5 rollen, vier rijen met 20 vaste lijnen. Het prachtige thema voert je mee naar de Noord-Amerikaanse steppe waar je bizons, adelaars en coyotes aantreft.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,54% bijzonder goed. De variantie is hoog en een enkele draaibeurt kan maximaal 3.000x de inzet opleveren.

5/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL