2024 Hit Slot

2024 hit slot

Voor fans van klassieke fruitautomaten is de nieuwe gokkast 2024 Hit Slot van Endorphina een vette aanrader. Het is een moderne variant van een klassieker, maar dan met een paar mooie extraatjes.

Het thema is volledig gebaseerd op fruitkasten uit de gokhal. De rollen worden gevuld met fruitsymbolen, jokers, hoefijzers, rode sterren en zevens. Op audiovisueel vlak heeft Endorphina  puik werk afgeleverd. Zowel het beeld als geluid geven je echt het gevoel dat je op een fysieke gokkast speelt.

Okay, er zijn niet al te veel features, maar dat verwacht je ook niet van een classic slot. De wildsymbolen kunnen over de rol uitklappen en scatters leveren geldprijzen op. Er is geen gratis spins bonusspel, maar je kunt (na winst) wel een gokje wagen via het gokspel.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,05% en komt daarmee net boven het gemiddelde uit. De variantie schatten wij in op laag en de maximale winst ligt rond de 5.000x de inzet.

Speel hier de demo van 2024 Hit Slot

wolf gold achtergrond

2024 Hit Slot speel je bij deze casino's:

Hoe werkt 2024 Hit Slot?

Het speelveld bestaat uit vijf rollen met drie rijen en tien vaste lijnen. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €50 per draai. Winnen doe je door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een winnende lijn te landen.

De uitbetalingen zijn niet verkeerd. De laagste waarde is toegekend aan kersen, citroenen, sinaasappels en pruimen. Hiermee pak je met vijf van dezelfde soort 15x de inzet. De klokken zijn iets meer waard, vijf daarvan is goed voor 20x de inzet.

Meloenen en druiven leveren een maximale uitbetaling van 70x de inzet op terwijl de rode zevens 500x de inzet waard zijn. Er zijn nog twee verschillende scatters in de vorm van een ster en hoefijzer. Vijf sterren levert je 20x de inzet op terwijl vijf hoefijzers een waarde hebben van 100x de inzet.

De maximale uitbetaling van 5.000x de inzet pak je als je het hele scherm met rode zevens weet te vullen.

Scatters 2024 hit slot
Informatie
Provider: Endorphina
Titel: 2024 Hit Slot
Soort spel: Fruitautomaat
Bonusspel: Nee
Release Datum: 20/02/2024
Specificaties
RTP: 96,05%
Variantie: Laag
Minimale inzet: €0,10
Maximale inzet: €50
Maximale winst: 5000x de inzet

Uitklappende wilds

De jokers tellen als wildsymbolen en komen alleen voor op de rollen 2, 3 4n 4. Als de joker landt, kan het uitklappen om een gehele rol in beslag te nemen. Een mooie manier om winnende combinaties aan te vullen of te vormen. Vooral als je op de eerste en laatste rol een paar zevens hebt gedraaid.

Het had nog leuker geweest als Endorphina ook een wild multiplier had toegevoegd, maar dat is helaas niet het geval.

Gokken via het kaartspel

Zodra je een winnende combinatie hebt gedraaid kun je linksonder het kaartspel activeren. Je krijgt nu vijf kaarten te zien waarvan de eerste open ligt.

Het is de bedoeling dat je de kaart van de dealer verslaat. Lukt dat niet, dan wint de dealer en heb je de winst verspeelt. Je kunt het gokspel maximaal 10 keer achtereenvolgend spelen.

Ook hiermee kun je dus de maximale uitbetaling winnen. Je moet wel ontzettend veel geluk hebben en als je al een mooie prijs te pakken hebt dan adviseren we je om het bedrag te innen.

Kaartspel

Wat vinden wij van de 2024 Hit Slot?

Na het demospel van 2024 Hit Slot uitgebreid getest te hebben, kunnen we concluderen dat je dit spel zeker eens moet uitproberen. We pakten regelmatig winnende combinaties en de wildsymbolen vielen ook om de haverklap.

Het gokspel is optioneel, maar het is altijd de moeite waard om te kijken welke kaart de dealer heeft. Als de dealer een hoge kaart heeft, dan kun je het kaartspel afsluiten zonder dat je de winst verspeelt.

Als je geen fan bent van eenvoudige fruitautomaten dan past Money Train 4 van Relax Gaming misschien wel bij jou.

Het demospel kun je hierboven onbeperkt gratis uitproberen. Voor geld gokken kan direct bij een van de door ons aanbevolen legale goksites.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL