Black Hawk Deluxe

Black Hawke Deluxe

Black Hawk Deluxe is een Wazdan gokkast met maar liefst 54 lijnen en een griezelig angstaanjagend thema. Durf jij een gokje te wagen in dit spookslot?

Dit slot is gebaseerd op de succesvolle voorganger BlackHawke. We moeten zeggen dat dit thema ontzettend goed is uitgewerkt. Op de achtergrond zien we een kasteel in een sombere setting. Dit alles terwijl er geraamtes van soldaten ronddwarrelen.

De opstelling is vrij uniek want er zijn 54 lijnen, waarvan er 27 op de linkse drie rollen en 27 op de drie rollen aan de rechterkant actief zijn. Er is geen gratis spins bonus, je moet het dus echt van winnende combinaties hebben.

De RTP is met 96,47% lekker boven het gemiddelde. De variantie is medium en de maximale winst bedraagt 600x de inzet.

Speel hier de demo van Black Hawk Deluxe

black hawke deluxe achtergrond

Black Hawk Deluxe speel je bij deze casino's:

Hoe werkt Black Hawk Deluxe?

Het speelveld van Black Hawke Deluxe heeft een wat vreemde opstelling. Er zijn vier rollen, drie rijen en winnen doe je door vanaf de linkse of rechtse drie rollen winnende combinaties te landen. Alle combinaties worden na een speelronde bij elkaar opgeteld zodat er in totaal 54 lijnen ontstaan.

Spelers die gelijk een gokje voor geld wagen kunnen dat doen met een inzet vanaf €0,10 tot maximaal €100 per spin.

Wat opvalt is dat er eigenlijk geen extra features zijn. Er is wel een wildsymbool waarmee je extra winnende combinaties kunt vormen, maar dat is ook alles. Het is de bedoeling dat je winnende combinaties met drie dezelfde symbolen weet te landen.

Wat symbolen betreft leveren speelkaarten vrij weinig op. Je pakt hiermee een bedrag van 0,4x tot 0,8x de inzet voor drie van dezelfde soort. De premiums bestaan uit verschillende attributen die met het spookslot te maken hebben. Drie dezelfde premiums zijn goed voor een bedrag van 1,2x tot 10x de inzet per lijn.

Black Hawke Deluxe Gamble
Informatie
Provider: Wazdan
Titel: Black Hawke Deluxe
Soort spel: Video slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: 11/11/2018
Specificaties
RTP: 96,47%
Variantie: Variabel
Minimale inzet: €0,10
Maximale inzet: €100
Maximale winst: 600x de inzet

Bepaal zelf de volatiliteit

Wij blijven dit een geweldige feature van Wazdan videoslots vinden. Je kunt via de pepertjes (naast de spin knop) zelf bepalen met welke variantie je wilt spelen. Je hebt de keuze tussen laag, medium en hoog. Hiermee bepaal je het risicoprofiel waarmee je speelt.

Pak je liever regelmatig lage prijzen, dan past de lage variantie bij jou. Speel je het liefst met een maximale risico met kans op hoge prijzen, dan is de hoge variantie de beste optie.

Gok feature

Alle slots van Wazdan zijn voorzien van een gok feature. Bij Black Hawke Deluxe gaat het om een kaartspel. De gok feature activeren doe je door linksonder op x2 te klikken. Let er wel op dat je dit alleen kunt doen als je een winnende combinatie hebt gedraaid.

Er wordt dan een kaartspel geactiveerd en het is de bedoeling dat je de juiste kleur van de kaart weet te gokken. Dit kan maximaal 7 keer achtereenvolgend.

Wat is onze beoordeling van Black Hawk Deluxe?

Op visueel vlak heeft Wazdan puik werk geleverd. De 3D spelelementen zijn goed uitgevoerd en het thema geeft je een griezelig gevoel. Een hekelpunt is de maximale uitbetaling van 600x de inzet, dat kan volgens ons beter.

Er is geen gratis spins bonusronde, maar dat is soms ook wel lekker. Het draait allemaal om de winnende combinaties en door de opstelling van het speelveld heb je die vrij snel te pakken.

De gok feature is altijd leuk en geeft je de optie om een extra gokje te wagen. Dat je zelf de variantie in kunt stellen vinden we top.

Probeer hier het demospel (hierboven) maar eens. Optioneel kun je direct voor echt geld gokken bij een van de legale goksites die we aanbevelen.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL