Dam Beavers

Dam Beavers

Dam Beavers is een van de recente gokkasten van Elk Studios, en wat voor één! Dit spel heeft een nieuw CollectR mechanisme waarmee het de bedoeling is om symbolen te verzamelen.

Vier vriendelijke bevers verzamelen de symbolen in eerste instantie op een 5×5 raster, maar het raster kan groter worden tot maximaal 8×8. Er zijn een paar leuke bonus features die je tijdens het spelen kunt ontgrendelen.

De gokkast bevat verschillende levels, een gratis spins bonusspel en er zijn vijf features die je zowel in de basis als de bonusronde kunt ontgrendelen. Meer daarover kun je verderop in onze review ontdekken.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 94% behoorlijk laag. De volatiliteit is hoog en de maximale uitbetaling bedraagt 10.000x de inzet.

Speel hier de demo van Dam Beavers

dam beavers achtergrond

Dam Beavers speel je bij deze casino's:

Hoe werkt de Dam Beavers gokkast?

Het speelveld van Dam Beavers bestaat uit een 5×5 grid. Elke bever draagt een gekleurde vest (rood, oranje, blauw en groen).

Winnen doe je in de basis door aangrenzende symbolen naast, boven of onder een bever te landen. Het vest van de bever moet dezelfde kleur als het symbool hebben.

De symbolen bestaan uit bosbessen, druiven, perziken, aardbeien, wildsymbolen en taarten. Via de standaard symbolen kun je maximaal 5x tot 50x de inzet winnen, maar dan moet het bevertje wel alle symbolen oppeuzelen.

Het wildsymbool kan alle fruitsymbolen vervangen. Via de scatters kun je de free spins bonus bereiken, maar laten we eerst even de extra features onder de loep nemen.

Dam Beavers level 3
Informatie
Provider: Elk Studios
Titel: Dam Beavers
Soort spel: Video slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: 05/12/2023
Specificaties
RTP: 94%
Variantie: Hoog
Minimale inzet: €0,20
Maximale inzet: €100
Maximale winst: 10.000x de inzet

Bonus features van Dam Beavers

Elk Studios heeft de gokkast volgepropt met allerlei aantrekkelijke features. Het gaat om een viertal levels, bonus symbolen, een gratis spins bonusspel en een mini-game. We gaan hieronder de verschillende features me je doornemen.

Speciale symbolen

De speciale symbolen landen zowel tijdens het basisspel als de bonusronde. Het gaat om de volgende symbolen:

  • Vuurwerk: hiermee wordt de waarde van de symbolen die door de bever verzameld worden opgewaardeerd.
  • TNT: zorgt voor explosies, waardoor vloerplanken worden opgeblazen.
  • Blender: de feature meter krijgt een boost, waardoor het compleet gevuld wordt.
  • Passage: zorgt dat een bever via een tunnel elders op het speelveld symbolen kan oprapen.
  • Coin: dit symbool kan in 2×2 tot 8×8 formaat onder de vloerplanken landen. Eenmaal onthuld, wordt de waarde ervan uitbetaald.

Vier game levels

Er zijn verschillende levels die je kunt ontgrendelen. Dit zijn verschillende segmenten van de dam die de bevers gebouwd hebben. Zodra een van de bevers symbolen oppeuzelt, kan een van de vloerplanken verwijderd worden. Eenmaal in zicht, ga je door naar de volgende level.

De waarde van de symbolen worden per level opgewaardeerd. Bovendien bevat elke level een nieuwe rol en rij. Als je level 4 weet te bereiken dan kun je dus maximaal 10.000x de inzet winnen.
Beaver night fever

Beaver Night Fever

Zodra alle vloerplanken zijn verwijderd, kan de Beaver Night feature actief worden. Dit is een soort mini-game met een nieuwe reeks aan symbolen met een hogere waarde.

De dansende bevers begeven zich nu op een dansvloer. De mini-game gaat net zo lang door totdat de bevers geen symbolen meer kunnen oprapen.

De feature meter

Boven het speelveld zie je een meter met drie speelkaarten. Door de feature meter te vullen wordt er een nieuwe kaart onthuld en wordt de kaart die je al had actief zodra de bevers niet meer verder kunnen.

Hiermee pak je een van de volgende features:

  • Wild scatter: een willekeurig aantal symbolen wordt door wilds vervangen.
  • Refresh: alle zichtbare symbolen worden vervangen.
  • Symbol swap: twee willekeurige symbolen veranderen van plaats.

Bonus DropBonus Drop

Als de bevers drie taartjes weten op te peuzelen, dan wordt de bonus drop actief en win je 5 gratis spins. De level en de waarde van symbolen blijft nu staan. Het is dus niet zo dat je na een volgende draai, weer naar de eerste level wordt teruggezet.

Het is de manier om het vierde level te bereiken om zo de maximale winst te pakken. Als extraatje is het ook mogelijk om extra spins te verdienen. Dit doe je zodra een van de bevers wederom drie taartjes opeet.

Wat vinden wij van Dam Beavers?

Dam Beavers is echt even wennen, maar erg origineel en daar houden wij wel van. Het werkt totaal anders dan je gewend bent van de traditionele gokkasten.

Via het CollectR mechanisme is het dus de bedoeling dat er zoveel mogelijk symbolen verzameld worden. Dit, gekoppeld aan een waanzinnig aantal features, maakt dit echt een slot om te spelen.

We vinden het geweldig dat Elk Studios elke keer met iets unieks durft te komen. Waarschijnlijk heb je behoorlijk wat spins nodig voordat je helemaal door hebt hoe het allemaal werkt. Vandaar dat we hierboven het gratis demospel voor je hebben toegevoegd. Probeer het eens!

Een gokje voor geld wagen op Dam Beavers CollectR kan bij alle legale kansspelaanbieders die de software van Elk Studios gebruiken. We hebben de top drie op deze pagina vermeld, maar je kunt ook onze doorspitten.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL