Gates of Olympus 1000

Gates of Olympus 1000

Na het overweldigende succes van Gates of Olympus heeft Pragmatic Play nu een 1000 variant toegevoegd. De maximale uitbetaling is flink verhoogd en de vermenigvuldigers zijn in waarde verdubbeld. Tijd voor een Gates of Olympus 1000 review.

Het thema is net als bij het origineel gebaseerd op de Griekse mythologie. Het speelt zich allemaal af op de berg Olympus, de zetel van de oppergod Zeus. Op grafisch vlak is dit spel ontzettend goed afgewerkt. Zeus zelf, zie je naast de rollen zweven.

Op technisch vlak wordt er gebruikgemaakt van de ‘Tumble feature’. Deze zorgt ervoor dat symbolen van winnende combinaties verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Daarnaast zijn er nog vette multipliers en is er een free spins bonusspel.

De RTP is met 96,5% dik boven het gemiddelde. De variantie is ontzettend hoog en de maximale uitbetaling is maar liefst 15.000x de inzet.

Speel hier de demo van Gates of Olympus 1000

gates of olympus 1000 achtergrond

Gates of Olympus 1000 speel je bij deze casino's:

Hoe werkt Gates of Olympus 1000?

Het speelveld van Gates of Olympus 1000 heeft een opstelling van zes rollen en vijf rijen, zodat er 30 symbolen per keer landen. Je hebt minstens acht identieke symbolen nodig om een prijs te winnen.

Wilde je vandaag nog online gokken voor geld? Inzetten kan vanaf €0,20 tot €100 per draai. Via de ‘BET’ feature kun je met 125 per draai spelen. Je betaalt dan 25% extra voor meer kans op het winnen van een extra feature.

Via de ‘Tumble feature’ worden winnende symbolen van het speelveld verwijderd, waarna er nieuwe symbolen voor in de plaats vallen. Dankzij dit spelmechanisme kun je met een enkele draai meerdere prijzen winnen.

De edelstenen zijn het minste waard. Hiermee pak je met 12 of meer dezelfde symbolen een uitbetaling van 2x tot 10x de inzet. Een gouden beker, ring, zandloper en kroon tellen als premiums. Twaalf tot dertig van dezelfde soort zorgt voor 12x tot 50x de inzet.

Er zijn geen wildsymbolen, maar wel scatters, daarover vertellen we je hieronder meer.

gates of olympus 1000 voorbeeld
Informatie
Provider: Pragmatic Play
Titel: Gates of Olympus 1000
Soort spel: Video slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: 14/12/2023
Specificaties
RTP: 96,50%
Variantie: Hoog
Minimale inzet: €0,20
Maximale inzet: €125 (met BET feature)
Maximale winst: 15.000x de inzet

Vermenigvuldigers

Op alle rollen kunnen vermenigvuldigers landen. Dit gebeurt zowel tijdens het basisspel als de bonusronde. De vermenigvuldigers hebben een waarde van x2 tot maximaal x1000.

Via cascades is het mogelijk om met een enkele draai meerdere multipliers te landen. In dat geval worden alle vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld zodra er geen winnende cascades meer voorkomen.

Vergeleken met de voorganger: Gates of Olympus, zijn de multipliers dus in waarde verdubbeld. Het is dé manier om vette prijzen te pakken.

Gratis spins bonus

De oppergod Zeus telt als scatter. Draai er vier of meer van voor een uitbetaling van x3, x5 of zelfs x100 (bij zes stuks). Daarnaast ontvang je ook nog eens 15 free spins.

De multipliers spelen nu een speciale rol. Alle vermenigvuldigers dat je weet te landen, terwijl je een winnende combinatie draait worden namelijk aan een ‘Total Multiplier’ meter toegevoegd.

De vermenigvuldigers blijven de gehele bonusronde staan, zodat na elke winnende combinatie de totale multiplier wordt toegepast.  Met wat geluk aan je zijde pak je met de laatste bonus spins een forse totale vermenigvuldiger.

Als je tijdens het bonusspel drie of meer scatters draait dan pak je vijf extra spins.

Gates of Olypus 1000 bonus

Wat vinden wij van Gates of Olympus 1000?

Als je een fan bent van Gates of Olympus dan is het de moeite waard om de 1000 variant te spelen. De maximale uitbetaling is behoorlijk opgeschroefd en de maximale vermenigvuldiger heeft nu een waarde van x1000.

We hebben onlangs nog een review van Starlight Princess 1000 geplaatst. Dit is in feite een kloon en werkt dus precies hetzelfde.

Tijdens onze testsessie hebben we niet de hele hoge multipliers weten te landen. Vermenigvuldigers van x5 en x12 komen wel regelmatig voor. Maar stel je eens voor dat je de x1000 weet te landen!

Je kunt hierboven de demo gratis uitproberen. Het voordeel is dat je hier de bonusronde kunt kopen zodat je precies weet hoe het werkt. Veel speelplezier!

author Jonathan Brown
Jonathan Brown

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL