Jammin’ Jars

Jammin' Jars

Jammin’ Jars is een van de meest gespeelde gokkasten en zorgde dan ook voor de doorbraak voor spelontwikkelaar Push Gaming. Dit spel uit 2018 kan maar liefst 20.000x de inzet opleveren.

De swingende disco deuntjes, fruitsymbolen en een hoog winstpotentieel maken Jammin’ Jars nog steeds een top slot. Je kunt genieten van mooie visuele effecten en een paar hele leuke features.

Er wordt gebruikgemaakt van het Cluster Pays mechanisme en behalve een free spins bonusspel is er ook nog een regenboog feature. Deze kan op elk willekeurig moment tijdens het basisspel actief worden. Dat is niet alles, want Push Gaming heeft ook nog sticky multipliers toegevoegd.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96.8%. De variantie is hoog en de maximale uitbetaling is een vette 20.000x de inzet.

Speel hier de demo van Jammin' Jars

jammin jars achtergrond

Jammin' Jars speel je bij deze casino's:

Hoe werkt de Jammin’ Jars gokkast?

Het speelveld van Jammin Jars bestaat uit een raster van 8×8 symbolen. Er zijn geen winstlijnen, want er wordt gebruikgemaakt van Cluster Pays. Een winnende combinatie pak je door een cluster van minstens 5 dezelfde symbolen te landen. Symbolen moeten dus aan elkaar kleven.

Voor geld spelen kan al vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. De symbolen bestaan uit fruitstukken en jampotjes. Bessen, appels, pruimen, frambozen, sinaasappels en aardbeien leveren bij een cluster van 25+ een bedrag op van 10x tot 100x de inzet.

Via cascades kun je dus met een enkele draai een mooi bedrag winnen. Winnende symbolen worden vervangen totdat er geen nieuwe winstcombinaties meer gevormd kunnen worden.

Jampotjes

Is in het normale een jampotje hooguit een euro of vier waard, bij Jammin’ Jars kunnen de jampotjes je rijk maken.

Het jampotje telt zowel als wild als scatter. Dit symbool kan ook gekoppeld zijn aan een oplopende vermenigvuldiger. Zodra je winst hebt, verdwijnen de symbolen van het winnende cluster, waarna er nieuwe symbolen voor in de plaats vallen.

Als een jampotje actief is, dan loopt de multiplier na elke implosie met +1 op. De vermenigvuldiger kan een maximale waarde van x5 hebben.

Als wildsymbool kan het jampotje alle andere symbolen vervangen om een winnende cluster te vormen. Daarna verspringt het potje naar een leeg vakje op het speelveld en blijft het voor de volgende cascade staan. Kom op jampotjes, blijf klevende combinaties maken!

Jammin Jars Win
Informatie
Provider: Push Gaming
Titel: Jammin' Jars
Soort spel: Clster Pays slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: 14/09/2018
Specificaties
RTP: 96,83%
Variantie: Hoog
Minimale inzet: €0,20
Maximale inzet: €100
Maximale winst: 20.000x de inzet

Regenboog feature

De regenboog feature kan op willekeurige momenten geactiveerd worden, nadat je geen winstcombinatie weet te vormen. Eenmaal actief krijg je een regenboog op het scherm te zien, waarna één of meerdere Mega symbolen achterblijven.

Hiermee pak je een extra kans om een winnende cluster te vormen. Het is een soort beloning voor het geval dat je pech hebt.

Gratis spins bonus

Met drie of meer jampotten op het scherm gaat de gratis spins bonus van start. Je ontvangt nu 6 gratis spins en de jampotten waarmee je het bonusspel hebt geactiveerd blijven staan. Nu begint het echte werk en kunnen de jampotjes je in de lucht doen laten springen.

Met wat geluk aan je zijde heb je gelijk een paar vermenigvuldigers te pakken. De jampotten blijven gedurende de gehele bonusronde staan. Bovendien kun je nog extra wilds landen!

Wat vinden wij van Jammin’s Jars?

Als je een van de leukste cluster pays gokkasten wilt spelen, dan adviseren we je om Jammin’ Jars eens uit te proberen. Let er wel op dat de variantie ontzettend hoog is. Je kunt ontzettend veel winnen, maar je hebt dan grote clusters met multipliers nodig.

De bonusronde kan een zenuwslopend geheel zijn. Een grote cluster met goed geplaatste jampotjes, en je hebt zomaar een paar duizend keer de inzet te pakken.

Het basisspel kan tegenvallen, maar met een mooie cluster kun je ook hier flink winnen. Soms duurt het even totdat je het bonusspel bereikt, maar dat wachten kan beloond worden met een mooie winst. Maar je weet het nooit, want het blijft een gokspelletje!

Als je een fan bent van slots zoals Reactoonz, dan is Jammin’ Jars een spel voor jou. We hebben hierboven het demospel voor je geplaatst, zodat je dit spel gratis kunt uitproberen.

author Jonathan Brown
Jonathan Brown

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL