Jungle Spirit Megaways

Jungle Spirit Megaways

Eindelijk komt NetEnt weer eens met een gokkast waar menig speler op heeft gewacht. Jungle Spirit Megaways is het waanzinnige vervolg van de Jungle Spirit slot, die in 2017 werd uitgebracht.

Behalve Megaways kun je genieten van verschillende extra features. Zo kunnen premiums een complete rol vullen en er is zelfs een Butterfly Booster waarmee meerdere rollen compleet gevuld kunnen worden. De free spins bonus is ook niet verkeerd, maar daar lees je verderop in de review meer over.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,20% en de volatiliteit is hoog. Een enkele draai kan maximaal 6.547x de inzet opleveren.

Speel hier de demo van Jungle Spirit Megaways

jungle spirit megaways achtergrond

Jungle Spirit Megaways speel je bij deze casino's:

Hoe werkt Jungle Spirit Megaways?

Het speelveld van Jungle Spirit Megaways bestaat uit 6 rollen met twee tot zeven symbolen per rol. Er kunnen maximaal 117.649 manieren om te winnen ontstaan, maar dan moet je op elke rol zeven identieke symbolen landen.

Voor geld spelen kan al vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. De standaard RTP van 96,20% is goed, maar let er wel even op bij welke online aanbieder je speelt. De goksites kunnen namelijk zelf bepalen of ze liever dit spel met een lagere RTP staffel hosten.

Speelkaarten zijn het minste waard, zodat vijf van dezelfde soort slechts 0,6x de inzet oplevert. De premiums bestaan uit een cobra, krokodil, beer, olifant en tijger. Hiermee pak je 0,8x tot 2x de inzet als je er vijf van hebt.

Via Megaways verdwijnen symbolen van winnende combinaties, waarna er nieuwe symbolen voor in de plaats vallen. Een enkele draai kan dus een ongelimiteerd aantal winstcombinaties opleveren.

Bonus selectie jungle spirit megaways
Informatie
Provider: NetEnt
Titel: Jungle Spirit Megaways
Soort spel: Megaways slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: 09/05/2024
Specificaties
RTP: 96,20%
Variantie: Hoog
Minimale inzet: €0,20
Maximale inzet: €100
Maximale winst: 6.547x de inzet

Expanderende symbolen

Premium symbolen kunnen op elke willekeurig moment door vlinders omringd worden. Als een symbool door een vlinder wordt geselecteerd, dan klapt het uit en neemt het de gehele rol in beslag.

Dit is een feature dat regelmatig voorkomt en het eenvoudiger maakt om via de premiums winstcombinaties te vormen.

Butterfly Boost

De Butterfly Boost feature van Jungle Spirit Megaways kan ook op elk moment actief worden. Nu dwarrelen 3 vlinders rond waarvan er 2 tot 3 op premiums symbolen landen.

De vlinders landen op een enkele premium per rol. Het voordeel van deze feature is dat elk symbool waar de vlinders op landen garant staat voor een uitbetaling.

Gratis spins

De gratis spins bonus bereik je door drie scatters te landen. Deze kunnen tijdens reguliere spins of avalanches vallen. Linksboven worden de scatters verzameld, zo weet je precies hoeveel je er hebt.

Voordat het bonusspel begint, krijg je de keuze uit vijf verschillende varianten. Je kunt meer spins selecteren, waarmee je regelmatig wint of je neemt meer risico met minder spins met de kans op hogere prijzen

Vervolgens kun je nog een slinger geven aan de bonus wiel. Hiermee kun je het aantal spins verdubbelen, maar let op, je kunt ook alle spins verspelen.

Via het bovenstaande demospel kun je de bonus via de bonus buy optie uitproberen. Bij de legale aanbieders kun je de bonus buy helaas niet gebruiken.

free spins rad

Wat vinden wij van Jungle Spirit Megaways?

Het is goed om te zien dat NetEnt een van haar beste video slots opnieuw tot leven heeft weten te brengen. Qua beeld en geluid is er weinig veranderd. Het grootste verschil is dat je nu via Megaways op meer manieren kunt winnen.

De maximale uitbetaling is wel naar beneden bijgesteld. Dat was bij de originele Jungle Spirit versie 7.678x de inzet en is nu dus 6.547x de inzet.

Wat speelplezier betreft, is Jungle Spirit Megaways genieten geblazen. Je hebt gemiddeld gezien wel behoorlijk wat spins nodig om het bonusspel te bereiken, maar de andere features vallen regelmatig. Stap de Jungle maar in!

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL