Lil’ Devil

Lil’ Devil gokkast

Lil’ Devil behoort tot een van de beste gokkasten van Big time Gaming. De online gokkast is sinds september 2019 te spelen en heeft voor een gelukkige speler een prijs van ruim 59.557 keer de inzet opgeleverd.

De titel van dit spel is gebaseerd op de hit singel ‘Lil’ Devil’  van de Britse rockband ‘The Cult’. Wat het spelverloop betreft heeft het veel weg van een andere BTG topper Danger! High Voltage.

De RTP schommelt door de Heart Stopper feature tussen de 96,31% tot 96,43%. De volatiliteit is extreem hoog en de maximale winst bedraagt ruim 50.000x de inzet.

Speel hier de demo van Lil’ Devil

Lil’ Devil achtergrond

Lil’ Devil speel je bij deze casino's:

Hoe werkt de Lil’ Devil gokkast?

De opstelling van Lil’ Devil bestaat uit zes rollen met vier rijen. Er wordt gebruikgemaakt van het win-all-ways mechanisme waardoor je op 4096 manieren kunt winnen.

Inzetten kan al vanaf € 0,10 tot maximaal € 20 per draai. Winnende combinaties betalen van links naar rechts uit.

Speelkaarten leveren het minste op, hiermee pak je bij een combinatie van zes van dezelfde soort een bedrag van 0,4x tot 1x de inzet. De premiums bestaan uit een krokodil, hagedis, schorpioen en paarse hart met sleutelgat. Zes dezelfde premiums zijn goed voor een uitbetaling van 1,5x tot 10x de inzet.

Winstcombinaties aanvullen kan door een vrouwelijk duiveltje te landen. Dit symbool kan alle andere symbolen (behalve de scatter) vervangen.

Op de rollen 3 en 4 kan ook een gestapeld wildsymbool landen. Dit is het ‘Angel Wild’ dat niet alleen zich over de gehele rol kan verspreiden, maar ook is voorzien van een multiplier van x4 tot x12. Als je twee Angels Wilds weet te landen, dan worden de multipliers ook nog eens met elkaar vermenigvuldigd. Lekker!

Lil Devil features
Informatie
Provider: Big Time Gaming
Titel: Lil’ Devil
Soort spel: Win-all-ways slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: September 2017
Specificaties
RTP: 96,31% tot 96,43%
Variantie: Hoog
Minimale inzet: €0,10
Maximale inzet: €20
Maximale winst: Ruim 50.000x de inzet

Gratis spins bonusspellen

Zodra je drie scatters weet te landen krijg je de keuze twee verschillende gratis spins bonusrondes. Mocht je twee scatters draaien dan hoor je de single  ‘Lil’ Devil’ van The Cult en krijg je een hartje (daarover straks meer).

Be My Angel free spins

Met deze bonus ontvang je zeven gratis spins, waarbij een van de symbolen als ‘sticky wild’ wordt geselecteerd. Als de ‘sticky wild’ op de rollen 2 tot en met vijf landt, blijft het voor het restant van de bonusronde plakken. En dan kan het hard gaan.

Als het lukt om de rollen 2 tot en met 5 met wilds te vullen dan ontvang je 3 extra spins. Bovendien worden de Angel Wilds nu ook actief.

Dynamite Lover free spins

Hiermee ontvang je twaalf gratis spins en wordt de avalanche feature actief. Na een winnende combinatie verdwijnen de winnende symbolen en krijg je een respin.

Op de middelste twee rollen kunnen ‘Dynamite Wilds’ landen. Deze zijn voorzien van een multiplier dat elke keer met +1 op kan lopen.

Heartstopper feature

Zoals we al vermeld hebben, ontvang je na het draaien van twee scatters een hartje. Je moet er in totaal 40 sparen om een van de Heartstopper free spins bonussen te winnen.

Het verschil vergeleken met de reguliere bonussen is, dat nu tijdens het Be My Angel bonusspel het hoogst uitkerende symbool nu een sticky wild kan worden. Bij de Dynamite Lover free spins is de vermenigvuldiger van Dynamite Wild nu standaard op x5 ingesteld.

Wat vinden wij van Lil’ Devil

Lil’ Devil is een Big Time Gaming gokkast waarmee je extreem hoge bedragen kunt winnen. Tijdens het basisspel zorgen de Angel Wilds voor spannende momenten, want wanneer er twee vallen, kun je een vermenigvuldiger tot maximaal 144x winnen.

Eigenlijk draait alles, net zoals bij vele andere online slots, om de bonusronde. Die bonusrondes zijn echt spannend omdat, als alles lekker valt, je enorme bedragen kunt winnen.

Ons advies voor beginnende spelers is om de Be My Angel free spins te selecteren. Mocht je op jacht naar grote geldprijzen zijn, dan is Dynamite Lover een betere keuze. Let er wel op dat dit bonusspel een hogere variantie heeft: Je wint bijna nooit iets, maar als je wint dan zijn de bedragen vaak hoog.

Tot slot is er nog de Heart Stopper feature maar het nadeel daarvan is dat het vrij lang duurt totdat je 40 hartjes hebt opgespaard.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL