Lucky Reels

Lucky Reels

Als je een liefhebber bent van traditionele speelautomaten, dan is Lucky Reels van Wazdan de gokkast voor jou. Het is een spel waarmee je via de lage variantie regelmatig met je neus in de prijzen valt.

Qua thema is het een moderne variant van een speelautomaat. Op visueel vlak kun je genieten van de oude vertrouwde fruitsymbolen, terwijl de gokkast zelf het uiterlijk van een klassieker heeft.

Behalve winnende combinaties heeft Wazdan een paar leuke features toegevoegd. Er zijn wildsymbolen en vermenigvuldigers waar je tijdens het basisspel van kunt profiteren.

Met voldoende scatters ga je door naar de free spins bonus. Hier kun je behalve geldprijzen ook extra free spins verdienen.

De RTP is met 96,6% ruim boven het gemiddelde. De volatiliteit is laag en je kunt met een enkele draai maximaal 900x de inzet winnen.

Speel hier de demo van Lucky Reels

lucky reels achtergrond

Lucky Reels speel je bij deze casino's:

Hoe werkt de Lucky Reels gokkast?

Het speelveld van Lucky Reels heeft een opstelling van zes rollen, drie rijen met twintig vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. Tijdens het spelen van het demospel kun je met een hogere inzet spelen.

Helemaal geweldig is het feit dat je de variantie in kunt stellen. Als je graag regelmatig wat wint, maar dat de kans op hogere bedragen minder is, dan is de lage variantie de beste optie. Wil je liever grote geldbedragen winnen, dan is de hoge variantie een aanrader.

Winnen doe je door minstens drie van dezelfde symbolen van links naar rechts op een vaste lijn te landen. De symbolen bestaan uit fruitstukken zoals peren, citroenen, kersen, pruimen en druiven. De lucky sevens tellen als premiums en ook voor wilds en scatters ontvang je een uitbetaling.

Met minstens drie gelijke symbolen pak je al winst. Lukt het om zes dezelfde symbolen te landen, dan pak je een uitbetaling van 1,2x de inzet voor peren tot maximaal 25x de inzet voor 6 wilds.

Via de wildsymbolen kun je sneller winstcombinaties vormen. De wilds komen op alle rollen voor en vervangen alle symbolen (behalve de scatters).

Lucky Reels paytable
Informatie
Provider: Wazdan
Titel: Lucky Reels
Soort spel: Classic slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: 09/06/2019
Specificaties
RTP: 96,69%
Variantie: Zelf in te stellen
Minimale inzet: €0,20
Maximale inzet: €100
Maximale winst: 900x de inzet

Gamble feature

Via de gamble feature kun je gewonnen prijzen verdubbelen. In plaats van het raden van de kleur van een speelkaart, krijg je nu twee speelautomaten te zien. Als je een juiste gokkast hebt geselecteerd, dan wordt er een slinger aan de rol gegeven.

Krijg je een fruitsymbool te zien dan verdubbel je de winst. Als je een ‘unhappy’ smiley te zien krijgt dan heb je verloren en kun je terugkeren naar het spel.

Variabele vermenigvuldigers

Wazdan heeft met de variabele vermenigvuldigers een leuke feature toegevoegd. Je ziet welke multiplier actief is, want deze wordt boven het speelveld weergegeven.

Nu is het meestal zo dat een multiplier slechts een keer telt, maar met Lucky Reels telt de actieve multiplier niet alleen voor de huidige winst, maar ook voor de daaropvolgende draaibeurten.

Dit gaat net zolang door totdat je een nieuwe multiplier weet te landen. De vermenigvuldigers hebben een waarde van x1, x2, x4 of x8.

Gratis spins

Tot slot is er nog een free spins bonus. Met drie scatters win je 15 spins en voor elke extra scatters pak je er vijf extra. Je kunt dus maximaal 30 gratis spins winnen. Het bonusspel verloopt in feite hetzelfde als het basisspel.

Mocht je tijdens de bonus wederom drie of meer scatters landen, dan pak je extra spins.

Wat vinden wij van Lucky Reels?

Aangezien ik zelf een liefhebber ben van klassieke speelautomaten, vind ik Lucky Reels een leuke gokkast om op te spelen.

Het achtergronddeuntje vond ik snel vervelen, dus die heb ik uitgezet door op de geluidsknop linksonder te klikken. Je hoort dan nog wel de rollen draaien.

Het leukste is toch wel dat je tijdens een speelsessie de variantie in kunt stellen. Ik ben laag begonnen en heb het toen na wat prijzen gewonnen te hebben op hoog gezet. Dit kan via de pepers die je rechtsonder ziet.

De multipliers maken het basisspel best spannend, het is alleen irritant als je net een x8 multiplier te pakken hebt en de volgende draai staat er ineens een x1. De gratis spins bonus is ook leuk, alleen zijn er verder geen extra features inbegrepen.

Dit spel zal niet elke speler aanspreken, het is daarom wijs om een gokkast te selecteren dat bij je past.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL