Pirate Chest Hold&Win

Pirate Chest Hold and Win

De online slot Pirate Chest Hold and Win van Playson heeft een bonus game met jackpots en een boost feature. Dit alles op een prachtig eiland waar het piratenschip voor anker ligt. We bespreken deze online gokkast in dit review.

Het thema is goed uitgevoerd, maar op visueel vlak word je niet echt geprikkeld. Maar de extra features zijn te gek en maken deze slot meer dan de moeite waard om te spelen.

Je maakt elke draai kans op een boost, free spins of zelfs een bonus game waarmee je een jackpot kunt winnen. Het doel is om zoveel mogelijk gouden dukaten te sparen, maar daarover straks meer.

Het theoretische uitkeringspercentage is 95,66%. De volatiliteit is medium en de maximale uitbetaling is 3.589x de inzet.

Speel hier de demo van Pirate Chest Hold&Win

pirate chest achtergrond

Pirate Chest Hold&Win speel je bij deze casino's:

Hoe werkt het allemaal?

Het speelveld van Pirate Chest Hold and Win bestaat uit vijf rollen, vier rijen met 25 vaste lijnen. Voor geld gokken kan vanaf €0.20 tot maximaal €100 per spin.

De symbolen met een lage waarde bestaan zoals gebruikelijk uit speelkaarten. Hiermee pak je met vijf stuks op een vaste lijn een uitbetaling van 2x de inzet. Een anker, kompas, papegaai en aap tellen als premiums. Vijf van dezelfde soort zorgt voor een bedrag van 6x tot 20x de inzet.

De kapitein telt als wild en kan alle reguliere symbolen vervangen om een winnende combinatie op te leveren. Een winstcombinatie met vijf wilds is goed voor 20x de inzet.

Er zijn nog tal van leuke extra features. Die nemen we hieronder met je door.

pirate chest features
Informatie
Provider: Playson
Titel: Pirate Chest Hold & Win
Soort spel: Video slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: 26/01/2023
Specificaties
RTP: 95,66%
Variantie: Medium
Minimale inzet: €0,20
Maximale inzet: €100
Maximale winst: 3.589x de inzet

Bonus Game

Playson heeft een leuk bonusspel met vaste jackpots toegevoegd. Het bonusspel gaat van start zodra je zes gouden munten weet te landen. Het mag ook een combinatie van boost symbolen met munten zijn.

Nu gaat er een hold&win respin spel van start. Je krijgt 3 re-spins en na elk symbool dat je landt, wordt de respin teller naar 3 teruggezet.

Aan het eind van de bonus game wordt de waarde van alle munten bij elkaar opgeteld en als multiplier aan de inzet toegepast.

Er zijn vier jackpots dat je kunt winnen. Het gaat om de mini, minor, major of grand jackpot. Tijdens de bonus kunnen er een of meerdere mystery symbolen landen.

Aan het eind van het bonusspel veranderen deze in een van de vier jackpotsymbolen. Je wint daarmee een van de bijbehorende jackpots.

De Grand Jackpot t.w.v 3.000x de inzet kan alleen gewonnen worden als je het gehele speelveld met gouden munten hebt weten te vullen.

Boost Feature

Het symbool van een inktvis telt als boost symbool. Als dit symbool samen met een bonussymbool landt, dan wordt de boost feature geactiveerd.

Gedurende het basisspel komt het boost symbool alleen op de derde rol voor. Tijdens de bonus game deze op elke rol landen.

Eenmaal actief, wordt de waarde van het bonussymbool aan de totale winst toegevoegd. Dit gaat om de mini, major en minor jackpot symbolen waarmee je 20x, 50x of 100x de inzet pakt.

Pirate chest

Tijdens het basisspel en free spins worden bonussymbolen (vermenigvuldigers) aan de schatkist toegevoegd. Hiermee maak je meer kans op het bereiken van de bonus game.

Free spins

Het piratenschip telt als scatter en je hebt er drie van nodig om de free spins bonus te ontgrendelen. Tijdens free spins zijn er extra boost en bonussymbolen aan het spel toegevoegd.

Je ontvangt 8 gratis spins met een grote kans op een mooie uitbetaling of om de bonus hold&win game te spelen.

Wat vinden wij van Pirate Chest Hold and Win?

De Pirate Chest Hold and Win gokkast mag er dan op grafisch vlak niet bijzonder uitzien, maar de features zijn geweldig. Elke draai kan een van de vier features opleveren. Het zorgt voor een vermakelijk en spannend spelverloop.

Door de medium variantie win je vaak wat lagere prijzen, maar via de bonus game kun je zomaar een paar honderd tot een paar duizend keer de inzet pakken.

De gratis spins bonus is ook spannend om te spelen omdat er dan extra bonussymbolen en boosters zijn.  Tijdens het testen van dit spel hebben we de bonus game en free spins bonus uitvoerig getest. De maximale uitbetaling dat we wisten te pakken was 310x de inzet.

Probeer het demospel dat we hebben toegevoegd of maak vandaag nog een account aan bij de door ons bovenstaande aanbevolen goksites.

author Jonathan Brown
Jonathan Brown

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL