The Land of Heroes

The land of heroes

Met de online slot ‘Land of Heroes' van Gamomat, ga je een episch avontuur tegemoet. Via wildsymbolen en een free spins bonus kun je een aanzienlijk bedrag winnen.

Het thema gaat over de tijd van de Vikingen met op de achtergrond een omvangrijk bos en qua symbolen zien we een Noorse molensteen, een Vikingmeisje en een Tagelharpa. Hoewel het beeld en geluid een beetje gedateerd zijn, is het thema goed uitgevoerd.

Wat extraatjes betreft, heeft Gamomat wildsymbolen, een gratis spins bonus met extra wilds en twee leuke gamble features toegevoegd.

De RTP komt met 96,17% net boven het gemiddelde uit. De variantie is laag en de maximale winst bedraagt 1.000x de inzet.

Speel hier de demo van Land of Heroes

land of heroes achtergrond

Land of Heroes speel je bij deze casino's:

Hoe werkt Land of Heroes?

Het speelveld van Land of Heroes heeft een indeling van vijf rollen en drie rijen. Je kunt 10 of 20 lijnen activeren, waarbij uitbetalingen vanaf de links naar rechts op vaste lijnen tellen. Inzetten kan al vanaf 1 eurocent per lijn.

Winnen doe je door een combinatie van drie dezelfde symbolen op een vaste lijn te landen. Voor het Vikingmeisje en het wildsymbool geldt een uitzondering, hier heb je er namelijk slechts twee van nodig.

Wat uitbetaling aangaat, leveren de speelkaartsymbolen het minste op. Draai er vijf dezelfde van voor een bedrag van 5x tot 7,5x de inzet. De premiums bestaan uit een Tagelharpa, schild, zwaard, zwarte raaf en het Vikingmeisje. Vijf dezelfde premiums zijn goed voor een uitbetaling 10x tot 37,5x de inzet.

De Noorse molensteen telt als scatter terwijl de oude man als wild telt. Vijf wilds of scatters levert 50x de inzet op.

gokspel land of heroes
Informatie
Provider: Gamomat
Titel: The Land of Heroes
Soort spel: Video slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: 01/02/2017
Specificaties
RTP: 96,17%
Variantie: Laag
Minimale inzet: €0,10
Maximale inzet: €40
Maximale winst: 1.000x de inzet

Twee gok features

Zodra je een prijs te pakken hebt, kun je een van de twee gok features activeren. Het gaat om een kaartspel waarmee je de juiste kleur (zwart of rood) moet raden en een ladder spel waarbij je de ladder zo hoog mogelijk moet zien te beklimmen.

Je kunt een van deze opties selecteren zodra je een prijs wint. Beide opties verschijnen rechtsonder naast de speelknop.

Free spins bonus

Dit bonusspel gaat van start zodra je drie of meer scatters draait. Je ontvangt zeven gratis spins, maar er worden eerst vier reguliere symbolen geselecteerd die als wildsymbool tellen.

Dankzij de extra wilds is het mogelijk om het hele scherm met wildsymbolen te vullen. Als dat lukt dan pak je de maximale winst van 1.000x de inzet.

De wilds helpen ook bij het vormen van standaard winstcombinaties waardoor dit simplistische bonusspel een prijzenfestijn kan zijn. Extra spins verdienen kan door tijdens de bonus wederom drie of meer scatter te landen.

Wat is onze beoordeling van The Land of Heroes?

Is The Land of Heroes een van de beste gokkasten die je kunt spelen? Nee, zeker niet. Dat neemt niet weg dat het de moeite waard is om een gokje voor geld op dit slot te wagen.

Wat voordelen betreft, kun je zelfstandig het aantal lijnen instellen, je hebt de optie uit 10 of 20 vaste lijnen. De gok features zijn mooi meegenomen en kunnen de winst uit winnende combinaties flink verhogen.

Het bonusspel is prima uitgevoerd en door de vier extra wildsymbolen heb je vrijwel elke draai wel een prijs te pakken.

Als je liever slots met meer extra features en hogere uitbetalingen speelt dan kunnen we je Razor Shark van Push Gaming aanbevelen.

Je kunt hierboven alvast het demospel van The Land of Heroes uitproberen of waag direct een gokje voor geld bij de door ons aanbevolen goksites.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL