Tombstone RIP

Slots van NoLimit City zitten boordevol features en hebben een enorme winstpotentie. Tombstone RIP is daar een goed voorbeeld van. Op deze gokkast kun je tot wel 300.000x je inzet winnen.

Het thema speelt zich af in het Wilde Westen, waar de bandieten eerst in de saloon rondhangen om vervolgens opgehangen te worden. Op grafisch vlak is het genieten geblazen, vooral de interface is goed opgebouwd.

Er zijn ontzettend veel features zoals xNudge Wilds, splitting Wilds, xRip en er zijn twee verschillende bonusrondes. Er wordt gebruikgemaakt van het Ways to Win mechanisme zodat je met 108 manieren om te winnen speelt.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,08% prima. De variantie is hoog en de maximale uitbetaling is 300.000x de inzet.

Speel hier de demo van Tombstone RIP

Tombstone RIP achtergrond

Tombstone RIP speel je bij deze casino's:

Hoe werkt Tombstone RIP

Zijn de meeste videoslots redelijk makkelijk te begrijpen, zelf vind ik de slots van NoLimit City maar ingewikkeld en moet ik er even doen om het spel en de features te begrijpen.

Het speelveld van Tombstone RIP heeft een unieke opstelling van vijf rollen met verschillende rijhoogten waardoor de formatie er zo uitziet: 2-3-3-3-1. Hiermee ontstaan er 108 manieren om te winnen. Op de laatste rol tellen de enkele symbolen voor twee en er hierop landen uitsluitend premiums.

Voor geld gokken kan al vanaf 0,10 tot maximaal 50 per draai. Let er met inzetten wel op dat dit spel ontzettend volatiel kan zijn.

De symbolen bestaan uit verschillende speelkaarten, cowboys en bandieten. Een winnende combinatie van vijf van dezelfde soort levert 0,5x tot 0,9x de inzet op voor de kaartsymbolen. De personages zijn meer waard, hiermee pak je 1x tot 4x de inzet.

O ja, voordat het spel van start gaat, zul je eerst een paar korte vragen moeten beantwoorden.

basisspel Tombstone RIP
Informatie
Provider: NoLimit City
Titel: Tombstone RIP
Soort spel: Video slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: 11/01/2024
Specificaties
RTP: 96,08%
Variantie:E xtreem Hoog
Minimale inzet: €0,10
Maximale inzet: €50
Maximale winst: 300.000x de inzet

xRIP

Laten we beginnen met de minst populaire feature van deze online gokkast. Als je een winnende combinatie weet te landen dat minder dan de inzet oplevert, dan wordt xRIP feature geactiveerd.

Vrolijk word je daar niet van, want via deze feature ontvang je geen uitbetaling. Gelukkig zijn er andere features waar je wel van kunt profiteren.

Wilds en Splitting Wilds

Tijdens het basisspel kun je reguliere wildsymbolen op de rollen 2 tot 5 landen. Splitting Wilds kunnen alleen op de middelste drie rollen vallen.

De reguliere wilds vervangen alle andere symbolen behalve scatters terwijl de Splitting Wilds symbolen in twee stuks opsplitsen. De symbolen die zijn opgesplitst, worden dus verdubbeld.

xSplit Wilds

Tombstone RIP is ook nog voorzien van xSplit Wilds. Deze komen alleen op de vijfde rol voor. Hier tellen de premiums voor twee symbolen.

Zodra de xSplit wordt geactiveerd, wordt een aantal symbolen aan de linkerkant opgesplitst. Als deze al opgesplitst zijn door Splitting Wilds, dan worden ze nog een keer opgesplitst.

Zodra een xSplit een Xnudge Wild opsplitst, wordt de waarde van de multiplier verdubbeld.

xNudge Wilds

De xNudge Wilds zijn gestapelde wildsymbolen die, wanneer ze vallen, altijd een volledige rol in beslag nemen.

Ze zijn ook voorzien van een vermenigvuldiger dat na elke nudge met +1 wordt verhoogd. Deze wilds landen net als de Splitting Wilds alleen op de middelste drie rollen.

Boothill bonus

Twee verschillende free spins bonussen

Er zijn twee soorten scatters waarmee je verschillende bonusrondes kunt activeren. De Hang ‘em High scatters komen alleen op de middelste drie rollen voor, terwijl de Boothill scatter alleen op de laatste rol landt.

Zodra je drie Hang ‘em High scatters draait, ontvang je 10 Hang ‘em High spins. Mocht je op de laatste rol ook de Boothill scatter landen, dan pak je 10 Boothill free spins.

Mocht je slechts twee Hang ‘em High scatters landen dan worden ze omgezet naar Reel Split wilds. Draai je de Boothill scatter zonder dat het bonusspel actief wordt, dan wordt het omgezet naar een Cowboy symbool. Snap je het nog?

Hang ‘em High bonus

Met dit Tomstone RIP bonusspel ontvang je dus 8 gratis spins, gekoppeld met een oplopende multiplier. Elke keer dat er xNudge, xSplit of andere Wilds landen, wordt de vermenigvuldiger verhoogd.

De multiplier wordt niet tussendoor gereset. Wel zo lekker want hierdoor kun je profiteren van een oplopende en wellicht hoge multiplier. Als je op de laatste rol de Boothill scatter draait, dan krijg je twee extra spins en gaat de Boothill bonus van start.

Boothill bonus

Dit is het bonusspel waarmee je de grootste kans op 300.000x de inzet hebt. Je kunt dit bonusspel vanuit het basisspel of de Hang ‘em High bonus bereiken.

Je krijgt hier dezelfde oplopende multiplier, maar met een heel vet extraatje. Wat is dat extraatje dan? Nou… het symbool van een bandiet of cowboy op de laatste rol zorgt er voor dat alle andere symbolen van dit type in een wild veranderen. En dan kan je winst hard oplopen!

Aan de start van elke spin krijgt, wordt er een cowboy of bandiet geselecteerd dat aan een vermenigvuldiger van x5 tot x999 is gekoppeld. Hieraan wordt de multiplier toegekend en aan de vermenigvuldiger van de totale winst toegepast.

Wat is onze beoordeling van Tombstone RIP?

Tombstone RIP is een fantastische online gokkast waarmee je krankzinnig veel geld kunt winnen, uiteraard mits je geluk hebt, want het is en blijft een kansspel!

Er zijn bijzonder veel features en dat kan verwarrend en ingewikkeld zijn. We adviseren je anders hierboven het demospel te spelen zodat je het spel kunt leren begrijpen.

Het thema is, net als bij vele andere NoLimit City titels, duister en dat zie je vooral als je een van de bonussen bereikt. Het basisspel gaat dankzij allerlei extra features niet snel vervelen. Net als bij alle andere slots wordt de uitkomst door de Random Number Generator bepaald.

De gratis spins bonussen zijn een geweldige aanvulling en superspannend. Mocht je de Boothill free spins bonus ontgrendelen, dan kun je ontzettend veel geld winnen.

author Jonathan Brown
Jonathan Brown

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL