play n go haas f1
Home » Blog » Play’n Go gaat formule 1 in met Haas F1 Team

Play’n Go gaat formule 1 in met Haas F1 Team

Tijdens de Grand Prix van Las Vegas 2023 is er een samenwerking aangekondigd tussen het MoneyGram Haas F1 Team en de innovatieve softwareprovider Play’n GO.

Deze samenwerking zorgt voor een mix van snelheid en strategie, in de strijd om de titel in het FIA Formule 1 Wereldkampioenschap van 2023.

Meerjarige overeenkomst

De Zweedse online game-ontwikkelaar heeft een meerjarige overeenkomst gesloten waarbij het logo van Play’n GO te zien zal zijn op de zijkant van de VF-23, evenals op de teamkleding gedurende de rest van het seizoen 2023.

Het logo wordt ook toegevoegd aan de racepakken van de MoneyGram Haas F1 Team coureurs Kevin Magnussen en Nico Hulkenberg.

Al vanaf het raceweekend op 17 november in Las Vegas zal Play'n Go zichtbaar zijn op de zijkant van de auto en de kleding.

Over Play’n Go

Play’n Go is een online casino softwareprovider die bekend staat om titels van onder andere Book of Dead, Reactoonz, Gemix en de Moon Princess-serie. Dit Zweeds bedrijf is in 2005 opgericht en is in rap tempo uitgegroeid tot een van de grootste ontwikkelaars van online gokkasten.

Dit partnerschap is een strategische zet om hun al aanzienlijke spelersbasis van meer dan een half miljoen verder uit te bouwen. Deze stap volgt kort nadat Play ‘n Go vierde dat er al meer dan een kwart miljard spelrondes op het platform werden gespeeld.

Positieve reacties

Zowel Play'n Go als MoneyGram Haas F1 team reageren positief op de nieuwe samenwerking.

“F1 staat wereldwijd bekend als de meest prominente entertainmentplatform, waarbij sport en technologie constant naar nieuwe hoogten worden gestuwd. De F1 is een van de meest strikt gereguleerde en meeslepende competities ter wereld. Wij geloven dat entertainment, gecombineerd met sterke regulering en innovatie, de game-industrie in staat zal stellen om nog vele jaren te blijven bloeien. Onze samenwerking met het MoneyGram Haas F1 Team zal onze spellen introduceren bij een compleet nieuw wereldwijd publiek, en we zijn verheugd om deel uit te maken van de reis van Haas om prestaties en innovatie zowel op als naast de baan te bevorderen.”

Johan Törnqvist, CEO en medeoprichter van Play’n GO

“We zijn verheugd om samen te werken met Play’n GO, een marktleider in de game-industrie. De omvang van hun ambitie komt perfect overeen met die van ons. Samen streven we naar vooruitgang door integriteit, innovatie en entertainment. Play ‘n Go behoort tot de top spelleveranciers, die ook hier in Amerika de weg leidt in de uitbreiding van de game-sector. Ik ben ervan overtuigd dat we door deze samenwerking de opwinding van Formule 1 aan ontzettend veel nieuwe fans kunnen tonen, zowel hier thuis als internationaal. Onze samenwerking is voor de lange termijn en ik kijk er naar uit om in de komende jaren samen een krachtige samenwerking te ontwikkelen.”

Guenther Steiner, Team Principal van het MoneyGram Haas F1 Team

Check de F1 startijden zodat je tijdig voor de buis zit om Max Verstappen en zijn concurrenten te zien racen.

5/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL