Play'n GO Music
Home » Blog » Play’n GO Music lanceert eerste soundtrack

Play’n GO Music lanceert eerste soundtrack

Play'n GO heeft onlangs het officiële debuut aangekondigd van haar nieuwe muziekdivisie: Play’n GO Music. De muziekafdeling zal de bekende soundtracks van de games huisvesten en nieuwe muziek creëren.

Play’n GO gaat samenwerken met beroemde muziekartiesten om nieuwe versies van in-game muziek te maken. De eerste soundtrack ‘Supernova' in samenwerking met KEANA is al gelanceerd.

Eerste soundtrack in samenwerking met KEANA

De allereerste soundtrack die Play’n GO heeft gelanceerd via haar muziekplatform is de soundtrack van Gargantoonz, een gokkast uit de Reactoonz-serie.

Er hebben verschillende artiesten meegewerkt aan de track, waaronder KEANA, een hedendaagse R&B-popzangeres uit Los Angeles. Ze laat zich inspireren door The Bee Gees, Lauren Hill, Stevie Wonder, Solange en vele andere beroemde muzikanten.

KEANA heeft online veel aandacht gekregen voor haar triphop, dream pop en elektronisch getinte muziek. Voor KEANA is het de eerste keer dat ze kennis maakt met de symfonische wereld van slotsoundtracks.

Samen met Play’n GO heeft KEANA het nummer Supernova uitgebracht. Dit is de soundtrack voor de Gargantooz slot van de provider.

Je kunt het nummer rechtstreeks streamen via de website van Play’n GO. Het liedje is ook beschikbaar op andere muziekplatforms waaronder Apple Music, ITunes Store en Amazon Music.

Play’n GO KEANA soundtrack

Play’n GO werkt aan nieuwe visie

Play’n GO wil zich profileren in de markt als een entertainmentaanbieder. Volgens Ebba Arnred, Chief Marketing Officer van Play’n GO, is de lancering van het muziekplatform een geweldige stap voorwaarts om deze visie te verwezenlijken.

Play’n GO Music is de ideale manier om creatieve samenwerkingen aan te gaan. De provider hoopt een nieuw publiek aan te kunnen trekken dankzij de nieuwe muziek in de games. Alle soundtracks van Play’n GO Music zullen gepubliceerd worden op verschillende streamingplatforms.

De eerste hit ‘Supernova’ van Play’n GO Music is alvast een feit. Wij zijn heel erg benieuwd met welke artiesten Play’n GO nog gaat samenwerken in de toekomst. Voor muziekliefhebbers die graag online gokken is het een mooi vooruitzicht dat steeds meer games kwalitatieve soundtracks gaan hebben.

3.3/5 - (3 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL