bingo online winnen
Home » Blog » Pechvogel bingo bij Tombola

Pechvogel bingo bij Tombola

Als je van houdt, dan kun je de komende dagen naar hartenlust bingo spelen. Casino website Tombola organiseert namelijk drie speciale bingo events. We nemen ze even kort met je door.

Pechvogels Bingo vindt plaats op vrijdagavond 23 september. Lekker gezellig bingo spelen en iedere bingoronde maak je kans op de gegarandeerde Full House prijs van €222.

Ben je een pechvogel en heb je 10 ronden achter elkaar geen prijs? Dan maak je kans op één van de pechvogel prijzen. Tombola beloont 20 pechvogels met een bedrag van €10. Zo krijgt het begrip pechvogel een heel andere dimensie!

thema bingo

Op zaterdag 24 september is het nationale burendag. Bij Tombola een reden om dit te vieren met een speciale Burendag Bingo. Wat is de bedoeling?

Nodig je buren uit en speel samen de mensen die bij je in de straat wonen een potje bingo! Tussen 20:00 en 22:00 uur valt er elke 6 minuten een gegarandeerde Full House prijs van €175!

Het leuke is: met hoe meer buren je bent, des te meer kans je maakt om in de prijzen te winnen. Dus ga nu snel naar je buren en nodig ze uit voor Burendag.

The Great One!

Maandag 26 september is het weer tijd voor The Great One! Doe mee en win heerlijke bedragen, zoals hoogste Full House prijs ooit: €4.000! Deze hoofdprijs valt tussen 20:00-22:00. Dus zorg dat je erbij bent want bingo spelen was nog nooit zo spannend.

Daarnaast wordt er elke andere ronde een gegarandeerde Record Full House prijs van €450 weggegeven.

1.7/5 - (3 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL