Aviator
Home » Blog » UFC-kampioen Alex Pereira promoot crash game Aviator

UFC-kampioen Alex Pereira promoot crash game Aviator

UFC is een meerjarige samenwerking aangegaan met spelontwikkelaar Spribe die vooral bekend is om zijn spel Aviator. Deze deal zorgt ervoor dat Spribe wordt gepromoot tijdens UFC live-evenementen.

Tijdens enkele UFC Pay-Per-Views en Fight Nights wordt het merk van Spribe in de kijker gezet in de Octagon. Elk jaar wordt er ook een ambassadeur aangesteld die bij de verschillende campagnes wordt betrokken. Dit jaar is UFC lichtgewichtkampioen Alex Pereira het gezicht van het merk.

Alex Pereira stelt Aviator voor aan zijn fans

Pereira zal Aviator helpen promoten bij zijn fans via een reeks marketingcampagnes. De UFC-atleet is één van de meest getalenteerde MMA-kampioenen ter wereld.

Hij won in november de titel van regerend UFC-kampioen licht zwaargewicht tijdens UFC 295 in één van bekendste arena’s ter wereld, Madison Square Garden. Het jaar ervoor won hij de titel van UFC-middengewichtkampioen.

Pereira wil de spelersbasis van Aviator verder laten groeien in Noord-Amerika. Het spel Aviator biedt een knock-out speelervaring en dat is iets wat Alex ook weet te bieden. Voor beide partijen is het dus de perfecte samenwerking.

Het spel zorgt voor adrenaline bij de speler, wat een beetje vergelijkbaar is met de gevechten in de Octagon. Pereira zal nog het hele jaar samenwerken met het team van Spribe om Aviator op verschillende manieren aan zijn fans voor te stellen.

Ultimate Fighting Championship

De UFC (Ultimate Fighting Championship) is een professionele organisatie voor mixed martial arts (MMA), opgericht in 1993.

MMA is een full-contact vechtsport die een breed scala aan vechttechnieken mogelijk maakt uit een mix van andere vechtsporten zoals kickboksen, judo en worstelen. Wat zo uniek is aan MMA is dat er zowel staand als op de grond gevochten mag worden.

De UFC heeft deze sport populair gemaakt en het tot een van de snelst groeiende sporten ter wereld gekatapulteerd. De organisatie heeft een wereldwijd bereik en zendt haar evenementen uit in meer dan 150 landen.

Aviator crash game

Spribe is vooral gespecialiseerd in casino crash games. In 2018 lanceerde de provider het Aviator-spel waarbij je moet inschatten wanneer het vliegtuigje gaat crashen. De vermenigvuldiger van het vliegtuig neemt toe naarmate het hoger vliegt. Je mag op elk moment je weddenschap laten uitbetalen. Als de vermenigvuldiger naar nul crasht, verlies je je inzet.

Aviator heeft momenteel een gebruikersbestand van meer dan 10 miljoen maandelijkse actieve spelers. Het populaire spel wordt wereldwijd aangeboden door meer dan 2.000 operators. In Nederland is het onder meer beschikbaar bij .

2/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL