Unibet Poker Online Series
Home » Blog » Unibet Poker Online Series: gegarandeerde prijzenpot van €1 miljoen

Unibet Poker Online Series: gegarandeerde prijzenpot van €1 miljoen

is de ideale plek voor pokerspelers. De goksite biedt een volledig platform voor liefhebbers van poker en organiseert regelmatig pokertoernooien. In november staat de Unibet Poker Online Series op het programma, een online pokerevenement met 69 toernooien en een totale prijzenpot van €1 miljoen.

Hoe werkt de Unibet Poker Online Series?

De Unibet Poker Online Series is een online pokerevenement dat drie weken duurt, van 29 oktober 2023 tot 23 november 2023. Verspreid over deze drie weken organiseert Unibet 69 online toernooien.

De buy-ins variëren van €2 tot €300. De pokertoernooien zijn dus ook toegankelijk voor spelers die met lage inzetten willen pokeren. Naast de 69 toernooien, zijn er wekelijkse missies en mystery freerolls.

Degenen die willen deelnemen, kunnen de pokersoftware van Unibet downloaden op hun toestel of rechtsreeks via hun browser spelen. In de toernooi lobby kun je navigeren naar ‘UOS’ (Unibet Open Series) en je aanmelden voor een toernooi.

Om aan één of meerdere toernooien deel te nemen, moet je de buy-in van het toernooi betalen of je kwalificeren via een van de satellieten. Je kunt het opnemen tegen andere pokerspelers, cash verdienen en opklimmen in het klassement.

Voorwaarden van de actie

De beste spelers krijgen een plek in één van de vier klassementen: Low/Mid/High/Algemeen. Door andere spelers te verslaan, verdien je punten en maak je kans om in het klassement te verschijnen. Spelers die in de top 17% van een toernooi eindigen, verdienen extra cashprijzen.

Deelnemers met een satelliet ticket krijgen zeven dagen de tijd om zich aan te melden voor het toernooi. Tickets kunnen niet worden omgewisseld of overgedragen.

Om te kunnen meespelen moet je beschikken over een actief Unibet-account en minimaal 24 jaar zijn. De winsten die voortvloeien uit het toernooi zijn niet onderhevig aan rondspeelvoorwaarden.

Poker spelen bij Unibet

Unibet is een bookmaker met een compleet pokerplatform dat geschikt is voor zowel nieuwe als ervaren pokerspelers. Doorheen het jaar kun je profiteren van verschillende pokeracties en organiseert Unibet verschillende toernooien.

Het grootste pokertoernooi van Unibet is de Unibet Open. Dit is een live evenement dat elk jaar georganiseerd wordt in een Europese stad. In 2023 zal de Unibet Open voor de vierde keer doorgaan in Boekarest, Roemenië. Dit evenement start op 29 november en bestaat uit verschillende toernooien, waaronder het €1.100 Main Event.

3/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL