bookmakers hercules
Home » Blog » Weddenschap op Hercules levert vrienden 1000x inzet op

Weddenschap op Hercules levert vrienden 1000x inzet op

Vrienden van Hercules-held Tim Pieters, hebben een weddenschap geplaatst die ze rijk kan maken. In de media wordt gesuggereerd dat de vrienden veel geld hebben gewonnen, maar dat is (nog) niet waar.

De amateurs van Hercules wonnen gister met 3-2 van Ajax, mede door twee doelpunten van Tim Pieters.

Vrienden hadden bij een online bookmaker 2 euro ingezet op de gebeurtenis dat hun huisgenoot Tim Pieters in beide helften zou scoren tegen Ajax. Die weddenschap werd gewonnen en leverde de studenten een bedrag van 2.002 euro op. Een winst van 2.000 euro!

weddenschap hercules

Ook gaat er in de media het verhaal dat de vrienden uit zijn studentenhuis een bedrag van €11.265 zouden hebben gewonnen. Dat verhaal ligt wel iets genuanceerder…

Weddenschap nog niet gewonnen

De vrienden van Tim zetten vooraf een bedrag van 15 euro in op de volgende weddenschap:

Tim Pieters scoort en wint de Nederlandse KNVB beker met een qoutering van maar liefst 750.

weddenschap ajax hercules

Zoals je kunt zien, is de weddenschap op dit moment deels juist. De bovenstaande gebeurtenis moet wel in zijn geheel plaatsvinden. Pas dan winnen de studenten een bedrag van €11.265 (15 euro keer 750). Eerst moet USV Hercules nog even de KNVB beker zien te winnen.

Dan was er ook nog een medestudent van Tim Pieters die niet checkte of zijn weddenschap wel was geaccepteerd. Aan de Telegraaf vertelde hij: ,,Het was ook een grap om geld op Tim te zetten, dus ja ik had niet goed gekeken of het allemaal in orde was. In het stadion bij zijn eerste goal bedacht ik me dat ik geen mailtje terug had gehad. Toen ging ik het nog een keer na. Ja balen, bleek mijn bet niet doorgekomen.”

Bookmaker odds Hercules – Ajax

Had je geld gezet op een overwinning van Hercules op Ajax, dan had je 45 keer je inzet gewonnen. Voor een overwinning van Ajax waren de odds slechts 1.02.

Inzetten op het feit dat beide teams zouden scoren, had een quotering van 3.50. De quotering hiervan tussen twee min of meer gelijkwaardige teams ligt bij normale wedstrijd rond de 1.60. Die 3.50 was vooraf gezien zeker de moeite waard, omdat de achterhoede bij de Amsterdammers dit seizoen zo lek is als een mandje, en misschien wel lekker dan dat.

Wint Hercules de KNVB beker?

De kans dat Hercules de KNVB beker wint en de vrienden van Tim Pieters de weddenschap goed gaan hebben is klein, maar wordt wel steeds groter. Zeker omdat gisteren de grote clubs bij de loting aan elkaar werden gekoppeld.

Zo speelt Feyenoord in de achtste finale tegen de winnaar van de (uitgestelde) wedstrijd PSV / FC Twente.

Dit betekent dat er de volgende ronde weer een grote KNVB Beker kanshebber het toernooi zal verlaten.

Naast een van deze teams zal er in de kwartfinale alleen nog AZ als topclub kunnen worden geloot. De rest van de overgebleven teams zijn geen hoogvliegers. Maar goed, het kan raar rollen bij KNVB bekerwedstrijden, zo bleek gister.

Volgende horde: SC Cambuur

Hercules speelt op 16 januari 2024 in de achtste finale tegen SC Cambuur. Hercules speelt thuis en de kans is groot dat ook deze wedstrijd weer wordt gespeeld in stadion Galgenwaard, daar waar de legendarische wedstrijd tegen Ajax met 3-2 werd gewonnen.

Cambuur speelt in de Keuken Kampioen Divisie en heeft ambities om te promoveren naar de Eredivisie. De favoriete club van Wilfred Genee bezet op dit moment de zesde plaats op de ranglijst, waardoor ze nog uitzicht hebben op promotie.

Uiteraard is Cambuur favoriet tegen Hercules. Wij denken dat de odds rond de 8.00 zullen liggen voor een overwinning van Hercules op Cambuur. Overigens hoeft Hercules niet te winnen. Wordt het na verlengen gelijk, dan volgen er strafschoppen. En dan komen de achtste finales wel heel dichtbij.

Als Ajacied was ik gister de hele avond (en nog) ziek van de schandalige wedstrijd van Ajax. Dat heb je nu eenmaal met zoveel clubliefde. Dolblij bij mooie overwinningen en balend van een verlies.

Toch is het al met al voor het voetbal een winst dat de KNVB beker dit soort sprookjes kan creëren. Daar kan geen winnende weddenschap tegenop.

1.5/5 - (15 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL