EK poule bedrijf, dit is dé gratis EK Bedrijfspoule

ek bedrijfspoule

U wilt een EK poule organiseren voor uw bedrijf of klanten en relaties tijdens het EK 2024 in Duitsland? Dan zit u hier goed. Duizenden bedrijven en organisaties hebben een EK poule bij ons aangemaakt, waaronder grote bedrijven als Jumbo, Rabobank, Wehkamp, maar ook vele kleine bedrijven.

EK poule bedrijf

Waarom een EK poule voor uw bedrijf bij ons maken?

  1. een poule maken is simpel, duurt één minuut
  2. u krijgt een eigen ranglijst met uw deelnemers
  3. onbeperkt aantal deelnemers toegestaan
  4. het is gratis

Wat moet u nu doen? U registreert zich via de onderstaande button. Vervolgens kunt u op onze site via het menu bij mijn poules een eigen EK poule maken.

Wij wensen u en uw collega's en/of klanten veel plezier en gezonde strijd en rivaliteit met de EK poule!

Voorbeeld WK of EK bedrijfspoule

Hieronder zit u een impressie van hoe uw WK of EK bedrijfspoule er uit komt te zien. Er komt een speciale ranglijst met alle deelnemers die meedoen aan uw bedrijfspoule. Deze beheert u zelf. Zo kunt u deelnemers uitnodigen en verwijderen uit uw poule.

bedrijfspoule
poule bedrijf

Korte uitleg

We kunnen begrijpen dat u nog een hoop vragen heeft. Veel van deze worden beantwoord in onze FAQ of kunt u lezen in onderstaande korte uitleg.

Deelnemers uitnodigen

Wanneer u een eigen EK of WK poule heeft gemaakt, kunt u via de handige unieke link die u bij uw poule vindt, deelnemers uitnodigen. U kunt deze link bijvoorbeeld plakken in uw e-mailnieuwsbrief, interne mail, intranet of website. Wanneer uw collega's of klanten op de link klikken en zich aanmelden, spelen ze mee in uw EK poule.

Als beheerder van uw EK bedrijfspoule kunt u zelf gemakkelijk deelnemers uitnodigen en eventueel verwijderen.

Uitslagen verwerken

Wij zorgen er na elke ek wedstrijd voor dat uw deelnemers de punten worden toegekend en dat uw EK poule ranglijst wordt geüpdatet.

Geschikt voor alle devices

De EK bedrijf poule is geschikt voor alle apparaten: mobiel, tablet en desktop.

Gratis poule bedrijf

Wij rekenen geen kosten voor het faciliteren van uw bedrijfspoule. U kunt ons wel blij maken wanneer u op uw website een link plaatst naar onze website. Bijvoorbeeld in een artikel dat u schrijft op uw website voor uw collega's of klanten waar ze informatie vinden over de door uw georganiseerde WK poule.

organiseren EK poule

Registreer u nu en maak binnen één minuut uw gratis EK bedrijfspoule aan. Succes!

Vragen?

Is u iets niet duidelijk of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op.

bedrijfspoule organiseren

Een WK bedrijfspoule of bedrijfspool is een effectieve manier om met uw bedrijf optimaal in te spelen op het EK voetbal. Uw werknemers beleven (onderling) veel plezier aan de strijd om de EK poule titel. Teambuilding gegarandeerd!

De EK poule bedrijf of poule voor uw organisatie is ook de perfecte manier om uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij uw klanten en relaties.

Acht, we hoeven u er niet van te overtuigen om een EK poule te organiseren. U bent hier niet voor niets!

Gratis EK poule voor bedrijf

Waarom is het gratis om een EK poule bij jullie te maken? Dat komt omdat wij zoveel mogelijk mensen mee willen laten doen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Naast uw poule ranglijst is er ook een algemene ranglijst waarin iedereen die meespeelt via onze site wordt vermeld. Deze deelnemers maken kans op het winnen van prijzen, mits deze voldaan hebben aan de voorwaarden.

4/5 - (155 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL