Gratis WK 2023 vrouwen poule

Home » WK poule 2023: gratis deelname

wk poule 2023

WK POULE 2023

Doe mee met dé gratis WK poule 2023
Voorspel de WK uitslagen van het WK voetbal voor vrouwen en wordt dé voetbalkenner van Nederland

● gratis deelname   ● aanmelden in één minuut   ● maak poule

WK poule 2023

Aanmelden en de wk poule voor vrouwen invullen is eenvoudig. Hieronder leggen we je uit hoe de WK poule 2023 werkt. En wil je een eigen WK pool maken? Ook dat leggen we je uit.

WK voorspellen

In de WK poule doe je WK voorspellingen waarmee je punten behaald. Hieronder zie je wat je moet voorspellen en de punten die je er mee kunt verdienen.

vraagpuntentotaal
Uitslag EK wedstrijden (51)10510
Wie wint het EK?3030
Hoe ver komt Nederland?2020
Wie wordt de topscorer?2020
Totaal 580

Voorbeeld

Hieronder zie je een screenshot van een gedeelte van de WK poule: overzichtelijk en duidelijk.

poule bedrijf

Registratie in één minuut

Registreren kost je slechts één minuut. Je vult je voor- en achternaam, je email en wachtwoord in en je verzint een nickname (spelersnaam). Activeer daarna je deelname door op de bevestigingsmail te klikken die we naar je hebben gemaild.

Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan in je spambox. Naast handmatig registreren kun je je ook aanmelden met je Google of Facebook account.

WK 2023 voorspellen

Na je gratis registratie kun je starten met het WK voetbal 2023 voorspellen. Er zijn in totaal 64 wedstrijden die je moet voorspellen en drie extra vragen.

Bij elke wedstrijd moet je de juiste uitslag voorspellen. Hoe beter je de uitslag voorspelt, des te meer punten je verdiend. Je kunt de WK poule voorspellen en aanpassen tot 1 minuut voor de wedstrijd.

WK poule invullen

Voorafgaand aan het WK in Australië en Nieuw Zeeland, vul je de uitslagen van de wedstrijden van de groepsfase (poule fase) in. Dit zijn in totaal 48 wedstrijden. In elke poule worden er zes wedstrijden gespeeld. Zes wedstrijden in acht poules maakt 48 groepswedstrijden.

De wedstrijden van de rondes die na de groepsfase plaatsvinden (de achtste finale, de kwartfinale, de halve finale en de finale) vul je in tijdens het WK toernooi op het moment dat de landen die deze wedstrijden gaan spelen bekend zijn.

Je komt dus na elke ronde terug om je voorspellingen in te vullen zodra deze wedstrijden bekend zijn. Leuk, want dit houdt de WK poule levendig!

 • groepsfase voorspellen
 • achtste finale voorspellen (na groepsfase)
 • kwartfinale voorspellen (na achtste finale)
 • halve finale voorspellen (na kwartfinale)
 • (troost) finale voorspellen (na halve finale)

Je slaat je voorspellingen op door onderaan op ‘voorspellingen opslaan' te klikken. We adviseren je om altijd even te checken of je voorspellingen goed zijn opgeslagen.

WK poule maken

Wil je een WK poule organiseren? Niets is leuker dan met vrienden, familie en collega's te strijden om wie er het meeste verstand heeft van voetbal! Een wk pooltje organiseren is simpel. We leggen het je hieronder uit.

Wist je dat er de afgelopen vier jaar meer dan 80.000 vriendenpooltjes zijn gemaakt via de Intikkertje website?

Wil je een online pool maken? Ga dan in het menu naar ‘mijn poules'. Klik daar op de button ‘maak nieuwe pool' en vervolgens kun je een eigen voetbalpoule maken. Dit doe je door een naam te verzinnen voor je poule.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe een eigen pooltje er op Intikkertje eruit ziet. (tekst gaat verder onder het plaatje)

voetbalpoule organiseren

wk poule organiseren

Je ziet de poule naam ‘De Amsterdammertjes' waarin drie spelers deelnemen. De organisator van de poule wordt aangeduid met een scheidsrechter icoontje. Dit is de persoon (in dit geval met de naam ‘Intikkertje') die de poule heeft gemaakt.

Spelers uitnodigen

Nadat je een wk poultje hebt gemaakt is het tijd om spelers uit te nodigen. Je ziet in onderstaande plaatje het scherm dat verschijnt wanneer je een poule hebt gemaakt. Ook kom je op dit scherm als je in de poule klikt op de uitnodigen button.

Het makkelijkste is als je via de zwarte button kopieer link mensen uitnodigt. De link plak je in je mail of je sms bericht. De persoon die jij uitnodigt zal in jouw poule ‘vallen' door een speciale code die in de link zit.

Je ziet dat je ook mensen kunt uitnodigen via Whatsapp, Facebook, Twitter, e-mail en via ons mailsysteem.

ek poule maken

Wie doen er mee?

Heb je een poule gemaakt dan zie je iedereen die meedoet (op je link heeft geklikt) door bij ‘uitnodigen’ naar beneden te scrollen. Als poule eigenaar kun je hier ook eventueel spelers verwijderen.

Poule ranglijst

Door op de poulenaam te klikken verschijnt de ranglijst van de poule. In de poule ranglijst zie je alleen de mensen die hebben voorspeld. Je kunt elkaars uitslagen bekijken zodra wedstrijd is begonnen. Zo wordt afkijken of strategisch spelen voorkomen.

Overigens is er ook een totale ranglijst van alle mensen in Nederland die meedoen buiten jouw pooltje om. Deze kun je bekijken door op ranglijst te klikken.

Meer lezen over hoe een eigen poule maken? Klik dan op de button.

wk voetbalpoule

Puntentelling

Hoe werkt de puntentelling? Hoe beter je de uitslag van de wedstrijd voorspelt, des te meer punten je verdiend en hoe hoger je in de ranglijst komt te staan.

Je scoort maximaal 10 punten wanneer je de uitslag van de wedstrijd perfect hebt voorspeld. Er zijn 64 WK wedstrijden. Je kunt dus maximaal 640 punten verdienen. Maar je verdient ook punten als je de uitslag bijna juist hebt voorspeld.

Lees hier de uitgebreide speluitleg en puntentelling.

Ranglijst

Als deelnemer aan de WK voetbal poule wil je natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen in de ranglijst! Je kunt tijdens het WK de ranglijst bekijken. Er is een algemene ranglijst. Dit is de ranglijst van alle mensen in Nederland die meedoen aan de Intikkertje poule.

Doe je mee aan een georganiseerde eigen poule? Dan kun je de ranglijst vinden door via poules in het menu te gaan en op de poule naam te klikken.

Druk op de site

Direct na de wedstrijd komen er 10.000-en spelers tegelijk kijken naar de nieuwe ranglijst. Het is dan zo druk dat het mogelijk is dat de site het even niet doet. Probeer het dan gewoon een uurtje later nog eens.

Ons team doet er alles aan om het zo goed mogelijk te laten verlopen. We hopen op je begrip als de site het even niet doet.

wk 2022 poules

WK poule voorspel tips

Bij elke wedstrijd staat er een info button. Wanneer je hier op klikt krijg je interessante informatie om je voorspelling op te baseren. Zo zie je bijvoorbeeld wat de meest voorspelde uitslagen zijn.

Hoe win je de WK poule?

In ons artikel hoe win je de wk poule geven we je tips om je pooltje zo goed mogelijk in te vullen. Lees ook wie er de WK vrouwen favorieten zijn.

Voorspellen WK 2023

Welk land gaat het WK 2022 in Qatar winnen? Volgens de bookmakers is Amerika de favoriet.

Wist je dat er de afgelopen 10 jaar al mee dan 300.000 voetbalfans meespeelden met onze voetbalpoules?

ek poule nederl

WK 2022 poules

Er zijn in Nederland verschillende websites waar je WK 2022 poules kunt invullen. We hebben alle WK poules voor je op een rijtje gezet. Lekker handig! Sommige zijn gratis met mooie prijzen en anderen kosten geld terwijl er niet eens prijzen zijn te winnen.

WK poules in Nederland

 • Intikkertje.nl (gratis en 25.000 euro aan prijzen)
 • Nu.nl wk poule
 • AD wk poule
 • Scorito wk poule
 • Voetbalpoules
 • Koningsport
 • Sportpoules
 • Flexvoetbal

Wist je trouwens dat veel mensen meerdere poules invullen? Op die manier spreidt je je kansen en heb je het idee dat je meer kans maakt om een voetbalpoule te winnen.

wk voetbal fans

FAQ meest gestelde vragen

We hebben een pagina gemaakt waar je de meest gestelde vragen kunt vinden met bijbehorende antwoorden.

4.5/5 - (199 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL