Login

WK Poule

Home » WK Poule

wk poule

Speel mee met dé WK poule van Nederland. Voorspel de uitslagen in de WK wedstrijden en maak kans op mooie prijzen. Tijdens het vorige WK speelden er meer dan 100.000 voetbalfans mee met onze WK poule. Meld je nu aan en laat zien dat jij de voetbalkenner van Nederland bent!

  • gratis WK poule
  • aanmelden binnen één minuut
  • maak eigen vrienden pooltje
  • win mooie prijzen

WK poule uitleg

Aanmelden en meedoen is heel simpel. Hieronder leggen we je toch even kort uit hoe de WK poule werkt. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Registreren

Registratie kost je één minuut. Je vult je voor- en achternaam, je email en wachtwoord in en je verzint een nickname (spelersnaam). Activeer daarna je deelname door op de bevestigingsmail te klikken die we naar je hebben gemaild. Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan in je spambox. Is de mail daar ook niet te vinden mail ons dan via het contactformulier. Naast handmatig registreren kun je er ook voor kiezen je aan te melden met de Facebook button.

WK poule invullen

Na registratie kun je (na april 2022) starten met het voorspellen van de uitslagen van de WK wedstrijden. Op dit moment heeft de loting van het WK 2022 in Qatar nog niet plaatsgevonden. De loting zal plaatsvinden in april 2022. Na de loting kun je hier op de site je voorspellingen van de WK wedstrijden invullen. Er zijn in totaal 64 wedstrijden die je moet voorspellen.

De wedstrijden van de groepsfase (poule fase) vul je voorafgaand aan het WK voetbal in. Je kunt je voorspellingen overigens nog aanpassen tot 1 minuut voor de wedstrijd. De wedstrijden van de rondes die na de groepsfase plaatsvinden (de achtste finale, de kwartfinale, de halve finale en de finale) vul je in tijdens het WK toernooi. Je komt dus na elke WK ronde terug om je voorspellingen in te vullen zodra deze wedstrijden bekend zijn.

Je slaat je voorspellingen op door onderaan op ‘voorspellingen opslaan’ te klikken. We adviseren je om altijd even te checken of je voorspellingen goed zijn opgeslagen.

WK poule voorspel tips

Bij elke wedstrijd staat er een info button. Wanneer je hier op klikt krijg je interessante informatie om je voorspelling op te baseren. Zo zie je bijvoorbeeld wat de meest voorspelde uitslagen zijn. Meer voorspel tips lees je in ons artikel over hoe win je de voetbalpoule.

 

Wist je dat er de afgelopen 10 jaar al mee dan 250.000 voetbalfans meespeelden met onze voetbalpoules?

WK poule organiseren

Wil jij je eigen WK poule organiseren en je vrienden, collega’s of familie uitnodigen? Dat kan heel eenvoudig via onze website. Kort gezegd: meld je aan en maak daarna via poules in het menu een eigen poule waar vervolgens mensen kunt uitnodigen. Via onderstaande button lees je de uitgebreide uitleg.

De afgelopen jaren zijn al meer dan 80.000 vriendenpooltjes gemaakt via onze site. Pooltjes van vrienden, bedrijven, kantoren, afdelingen en families. Vaak legt iedereen een paar euro in zodat er een leuke prijzenpot is te winnen.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe een eigen pooltje er op Intikkertje eruit ziet.

voetbalpoule organiseren

voetbalpoule ranglijst

Je ziet de poule naam ‘De Amsterdammertjes’ waarin drie spelers deelnemen. De organisator van de poule wordt aangeduid met een scheidsrechter icoontje. Dit is de persoon (in dit geval met de naam ‘Intikkertje’) die de poule heeft gemaakt. Als organisator kun je met de knop ‘uitnodigen’ nieuwe spelers uitnodigen.

Heb je een poule gemaakt dan zie je iedereen die meedoet (op je link heeft geklikt) door bij ‘uitnodigen’ naar beneden te scrollen. Hier kun je ook eventueel spelers verwijderen.

Door op de poule naam te klikken verschijnt de ranglijst van de poule. In de poule ranglijst zie je alleen de mensen die hebben voorspeld. Je kunt elkaars uitslagen bekijken zodra wedstrijd is begonnen. Zo wordt afkijken of strategisch spelen voorkomen.

Punten en ranglijst

Scoor zoveel mogelijk punten zodat je hoog in de ranglijst eindigt! Je scoort maximaal 10 punten wanneer je de uitslag van de wedstrijd perfect hebt voorspeld. Maar je verdient ook punten als je de uitslag bijna juist hebt voorspeld. Hoe werkt de puntentelling?

PUNTEN
10 PUNTEN uitslag helemaal correct
5 PUNTEN winnaar correct
2 PUNTEN aantal doelpunten thuis- of uitteam correct

Voorspel je de wedstrijd helemaal perfect goed dan verdien je 10 punten. Heb je bijvoorbeeld 4-1 voorspeld en de uitslag wordt 4-0 dan krijg je 7 punten (5 punten voor de correcte winnaar en 2 punten voor aantal doelpunten thuisteam correct). Heb je een gelijkspel voorspeld en wordt het een andere gelijk dan jij had voorspeld dan ontvang je 5 punten.

Als deelnemer aan de EK poule wil je natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen in de ranglijst! Je punten totaal wordt bijgehouden in de algemene ranglijst. In deze ranglijst staan alle deelnemers aan de WK poule op de website van Intikkertje vermeld. Doe je mee aan een georganiseerde eigen WK poule? Dan kun je de ranglijst vinden door via poules in het menu te gaan en op de poule naam te klikken.

Spelregels

Tijdens het WK voetbal in Qatar worden er 64 wedstrijden gespeeld. In theorie kun je dus maximaal 640 (64 wedstrijden x 10 punten) verdienen. Je kunt wedstrijden tot één minuut voor aanvang van de wedstrijd wijzigen. Lees meer WK poule spelregels.

WK poule prijzen

Het duurt nog een tijdje voordat het WK voetbal begint. We maken de prijzen bekend in oktober 2022.

wk voetbal om de 2 jaar

anderen zochten ook naar:
wk voetbal 2022 poules

4.6/5 - (66 stemmen)