Login
voetbalpool

WK poule

Doe mee met de grootste gratis WK poule 2022 van Nederland. De vorige editie deden er 100.000 deelnemers mee. Voorspel de uitslagen van de WK wedstrijden zo goed mogelijk en maak kans op geweldige prijzen. Je kunt ook je eigen WK pouletje maken en hierin je vrienden, familie en collega’s uit te nodigen.

  • gratis WK poule
  • aanmelden duurt slechts halve minuut
  • mogelijkheid maken eigen pouletje
  • win mooie prijzen

aanmelden WK poule

Wist je dat er de afgelopen 10 jaar al mee dan 250.000 voetbalfans meespeelden met onze voetbalpoules?

Meedoen is heel simpel. Toch leggen we je hieronder even kort en bondig uit hoe het werkt.

screenshot van onze wk 2018 website

1. Maak een account

Je maakt eerst een account aan (duurt halve minuut) via registreren. Je vult de volgende gegevens in: nickname (verzin een spelersnaam), je voor- en achternaam, je email en wachtwoord. Vervolgens ga je naar je mailbox en klik op de bevestigingslink die wij je hebben gestuurd. Mail niet ontvangen? Kijk dan in je spambox!

Je kunt ook een account aanmaken door op de Facebook button te klikken.

2. Vul je voorspellingen in

Nadat je in je mailbox je account hebt bevestigd kom je terecht op de WK voorspelpagina. Je ziet hier alle WK groepswedstrijden staan. Deze vul je in en sla je op. Na de groepsfase (ook wel poule fase genoemd) zijn er ook nog wedstrijden. Zodra deze bekend plaatsen we deze op de voorspelpagina en kun je ook deze wedstrijden voorspellen. De laatste wedstrijd die je voorspelt is de WK finale van 2022. Deze kun je dus pas voorspellen als de finalisten bekend zijn!

2. Maak eigen poule

Vind jij het leuk om een eigen wk poule te maken en hierin je vrienden, familie of collega’s in uit te nodigen? Dan bieden wij je ook de mogelijkheid om heel simpel en snel een eigen pouletje te maken. Dit doe je door in de navigatie op poules te klikken. Om een poule te maken klik je op ‘maak nieuwe poule’.

Verzin een leuke naam voor je poule die jouw deelnemers gaan begrijpen. Bij een bedrijfspoule gebruik je bijvoorbeeld de naam van het bedrijf. Bij een familie poule de familienaam.

3. Nodig deelnemers uit

Je kunt op verschillende manieren mensen uitnodigen. Allereerst kun je er voor kiezen om de speciale link te gebruiken. Deze link kopieer en plak je in een mail die jij zelf stuurt naar iedereen die je wilt uitnodigen. Wanneer iemand op die link klikt, komt hij/zij op de registratiepagina. De speciale link zorgt ervoor dat deze speler bij jou in de poule terechtkomt de registratie is voltooid. Je kunt de link ook plakken in bijvoorbeeld je Facebook of Instagram.

Je kunt er ook voor kiezen je spelers door ons te laten uitnodigen. Via ‘deelnemers uitnodigen’ vul je de namen en e-mails in van de personen die jij uitgenodigd wilt hebben. Wij versturen deze mensen dan een korte uitnodigingsmail waarin ze we vragen mee te doen aan jouw voetbalpoule.
Wil je al bestaande spelers (die al staan ingeschreven bij Intikkertje) uitnodigen dan kies je voor ‘bestaande spelers uitnodigen’ en zoek je op naam. Wij versturen deze spelers(s) een uitnodiging.

WK poule Nederland

Het maken van een WK poule is erg populair in Nederland. Massaal organiseren vriendengroepen, families en bedrijven een eigen pouletje tijdens het WK voetbal. Mensen vinden het leuk om tijdens het voetbalevenement elkaar uit te dagen en met elkaar in competitie te zijn. Vaak wordt er een klein bedrag in de prijzenpot gestopt die dan wordt verdeeld onder de winnaars van de poule. Andere leuke voetbalpoule websites zijn voetbalpoules en koningsport.

Lees meer over de voetbalpoule op onze website. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op via het contactformulier.

WK poule 2022 voorspellingen

We leggen je kort uit hoe onze WK poule werkt. Het is heel simpel. Je voorspelt de uitslag van de WK wedstrijden. Hoe beter je de uitslag voorspelt, des te meer punten je verdient.

PUNTEN
10 PUNTEN uitslag helemaal correct
5 PUNTEN winnaar correct
2 PUNTEN aantal doelpunten thuis of uitteam correct

Heb je bijvoorbeeld 3-1 voorspeld en de uitslag wordt 3-0 dan verdien je 7 punten (5 punten voor de correcte winnaar en 2 punten voor aantal doelpunten thuisteam correct). Meer spelregels.

Je puntentotaal wordt bijgehouden in de ranglijst. In de ranglijst zie je op welke plek je staat! Speel je mee in een door jouw of door een ander georganiseerd WK pouletje? Dan kun je deze poule ranglijst vinden bij poules.

ek poule nederland

Wat is een WK poule?

In WK poule voorspel je de uitslagen van de wedstrijden in een competitie met andere voorspellers. De deelnemer die de WK uitslagen het beste voorspelt wint de WK poule.