staatsloterij prijs
Home » Blog » Ben jij één van de winnaars die de Staatsloterij zoekt?

Ben jij één van de winnaars die de Staatsloterij zoekt?

Koop jij wel eens een Staatslot? Kijk dan even in je bureaulaatje of je nog een oud staatslot hebt liggen. De Staatsloterij is namelijk op zoek naar maar liefst 478.885 loten die niet zijn geëind. Er is nog een totaalbedrag van bijna 3,95 miljoen euro te verdelen. Belastingvrij!

Woensdag heeft de Staatsloterij twee vliegtuigjes in de lucht laten vliegen met een spandoek met de tekst ‘478.885 loten zoeken winnaar’. Het is een laatste poging om winnaars van de Oudejaarstrekking 2022 te vinden.

De winnaars hebben nog een maand om hun lot in te leveren, want de deadline is 31 december om 23:59 uur.

Het prijzengeld dat niet zal worden geclaimd, zal dan naar achttien goede doelen, NOC*NSF en de Nederlandse staat gaan.

Onder de prijzen vallen onder andere elektrische MINI’s en een groot aantal kleine geldbedragen.

Michael Kastelijns, Business Director Staatsloterij:

“Dit jaar ligt er een totaalbedrag van 3,95 miljoen euro aan prijzengeld te wachten dat nog niet door winnaars is verzilverd. Hieronder vallen onder andere de elektrische MINI’s die kopers van een Oudejaarslot elk jaar kunnen winnen, maar ook een groot aantal kleine geldprijzen. In de komende weken gaan we een uiterste inspanning doen om alle winnaars op te roepen om thuis toch nog een keer te zoeken naar het winnende lot en hun Oudejaarslot zo snel mogelijk te verzilveren.”

“Wij weten waar deze vijf winnende, nog niet geïncasseerde loten zijn verkocht. Daarom brengen wij vandaag de nog niet opgehaalde MINI’s naar enkele van de verkooppunten waar deze winnende Oudejaarsloten zijn verkocht. Daar wordt de nog niet opgehaalde prijs – met het lotnummer er prominent op weergegeven – duidelijk zichtbaar op de stoep neergezet bij het verkooppunt, in de hoop hiermee extra aandacht te krijgen voor de zoektocht naar de nog onbekende winnaars.”

Goed zoeken!

We raden je aan nog even goed te zoeken of je nog ergens een lot hebt liggen. Je hebt tot 31 december de tijd om je Oudejaarslot bij een verkooppunt van Nederlandse Loterij in te leveren.

Weet jij het trouwens al? Wat zou jij doen als jij de Staatsloterij wint?

2/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL