betcity weddenschap
Home » Blog » Betcity.nl speler heeft heerlijk Champions League avondje

Betcity.nl speler heeft heerlijk Champions League avondje

Champions League avondjes worden net iets spannender wanneer je wat geld inzet op een paar wedstrijdjes. Zo moet een speler uit Oudenbosch dat gisteravond ook hebben ervaren. Hij plaatste een combo weddenschap van drie bets bij en won daarmee een heerlijk bedrag.

Champions League weddenschap

Toegegeven, wat hij voorspelde was niet echt iets wat je van te voren verwacht. Zo voorspelde hij dat Lille uit zou winnen bij Sevilla. En inderdaad, Lille won zeer verrassend bij Sevilla. De quotering was 5.80. (tekst gaat verder onder foto)

winnende betslip

Z’n tweede voorspelling in de weddenschap was dat Bayern Munchen speler Leroy Sane zou scoren én een assist zou geven. En je raadt het al, Sane scoorde én gaf een assist. Dit leverde een quotering van 7.00 op. Z’n derde voorspelling was dat FC Barcelona eindelijk eens zou winnen met een doelpunt van Ansu Fati. En ja hoor, ook dit gebeurde (quotering van 2.90).

Winstgevend Champions League avondje

Hiermee kwam de totale quotering op 5.80 x 7.00 x 2.90 = 117.74. De voorspeller uit Oudenbosch had €13.33 ingezet en won dus €1568,87 (117.74 x €13.33). Wat hij met z'n gewonnen geld gaat doen is niet bekend. Hij kan er in ieder geval nog een hoop spannende Champions League avondjes mee spelen.

2.3/5 - (3 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL