Home » Blog » Foto’s Gakpo vriendin Noa van der Bij

Foto’s Gakpo vriendin Noa van der Bij

Wie is de vriendin van Cody Gakpo? Noa van der Bij is de vriendin van Cody Gakpo. Noa is zo mooi dat wij wat foto’s van haar voor je op een rijtje hebben gezet. Cody kan niet alleen goed voetballen maar weet ook in de liefde raak te schieten!

Cody Mathès Gakpo speelt linksbuiten en voetbalde van 2018 t/m 2022 bij PSV Eindhoven. Na een succesvol WK in Qatar maakte Gakpo eind december 2022 de overstap naar de Premier League naar Liverpool.

Vriendin Cody Gakpo is Noa van der Bij

De relatie tussen Cody en Noa werd wereldkundig gemaakt met een foto bij de kerstboom in december 2020. Sindsdien hebben de twee officieel een relatie.

Noa volgde een studie Management op de Avans Hogeschool in Breda. Ze werkt parttime als officemanager bij Xior Student Housing én DRM Vastgoed. Ook is ze met haar prachtige verschijning gastvrouw bij SOLEP Solution Event Partner.

wie is de vriendin van gakpo

Noa van der Bij

Over Noa is niet veel bekend. Maar hier zal gauw verandering in komen als de media deze knappe blondine in de smiezen krijgen. We weten wel dat Noa gek is op uit eten gaan. Ook is ze erg sportief. Sporten die ze o.a. (heeft) beoefend zijn fitness, skiën en hockey. En natuurlijk staat ze langs de kant te schreeuwen wanneer Cody zijn wedstrijden speelt. Op Instagram is Noa populair en heeft ze meer dan 6000 volgers.

vriendin cody

Vrouw Cody Gakpo

Er is ons nog niets bekend dat Noa binnenkort de vrouw van Cody Gakpo gaat worden. Dat zou ook wel snel zijn want hun liefdesrelatie is nog pril! Maar we kunnen ons wel voorstellen dat Cody in de toekomst op zijn knieën zal gaan om Noa ten huwelijk te vragen.

prachtige-vriendin-cody-gakpo

Foto's vriendin Cody Gakpo

Waarom Cody gevallen is voor deze schoonheid is wel duidelijk. Bekijk hieronder de foto's van de vriendin van Gakpo en oordeel zelf.

vrouw-cody-gakpo
cody-gakpo-noa
noa-van-der-bij
vriendin-cody-gakpo
noa

Over Cody Gakpo

Carrière Cody Gakpo

Cody Gakpo speelt sinds 2006 bij PSV en maakte zijn debuut in het eerste van PSV in 2018. In mei 2021 werd Cody Gakpo voor het eerst opgenomen in de selectie van het Nederlands Elftal. Op 21 juni 2021 maakte Gakpo tijdens het EK voetbal zijn debuut voor het Nederlands elftal tegen Noord-Macedonië. In de 78ste minuut scoorde hij bij een stand van 0-3 zijn eerste interland doelpunt.

Familie

Gakpo heeft zijn aparte achternaam te danken aan zijn vader die van Tongo afkomstig is. Zijn moeder is een echte Brabantse en komt uit Oirschot. De ouders van Cody kwamen elkaar tegen toen Cody’s moeder op vakantie was in Togo. Het was liefde op het eerste gezicht. Zo erg zelfs dat hij 30 jaar geleden in Nederland kwam wonen. Grappig feitje is dat de vader van Cody Gakpo ook wel een aardig balletje kon trappen. Hij voetbalde zelfs bij de amateurtak van PSV en speelde samen met o.a. René van de Kerkhof.

vader cody gakpoToekomst Cody Gakpo

Het beloofd een mooie toekomst te worden voor Gakpo. Hij is momenteel een van de smaakmakers in de Nederlandse Eredivisie. Dat valt uiteraard ook op bij buitelandse top teams. De vraag is dan ook niet of, maar wanneer Cody Gakpo het avontuur in het buitenland zal aangaan. En een belangrijk vraag daarbij is of zijn Noa van der Bij hem zal volgen. Want het is uiteraard een hele stap om van Nederland naar een land als bijvoorbeeld Italie of Spanje te verhuizen.

4.3/5 - (34 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL