comeon bookmaker
Home » Blog » ComeOn sportsbook live in Nederland

ComeOn sportsbook live in Nederland

Vanaf nu kun je niet alleen online casino spellen spelen bij ComeOn, maar kun je er ook weddenschappen plaatsen. Zo pakt de online bookmaker nog even de laatste weken van het EK voetbal mee, een evenement waar Nederland massaal op wedt.

De Kansspelautoriteit gaf ComeOn op 27 juni een vergunning, waardoor het kansspelbedrijf sportweddenschappen mag aanbieden. Een week later is het sportsbook geopend en kan Nederland wedden bij deze legale online bookmaker.

ComeOn maakt gebruik van de software van Metric Gaming en er kan worden gewed op een dertigtal sporten.

Nieuwe spelers ontvangen 50 euro aan free bets. Daarnaast is er een gratis dagelijks spel waarbij je als speler actuele voorspellingen doet op actuele wedstrijden.

COMEON

€50 FREE BETS + 50% BOOST

heerlijke welkomstbonus
dagelijks gratis spel
veel extra promoties

Het merk ComeOn! werd opgericht in 2010 in Zweden. CEO Juergen Reutter staat aan het roer van dit grote kansspelbedrijf waaronder een vijftiental merken vallen. Het bedrijf heeft vestigingen in o.a. St Julians (Malta), Londen, Stockholm en Gibraltar.

5/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL