danilo vriendin
Home » Blog » Dit is de vriendin van Danilo, speler van Feyenoord

Dit is de vriendin van Danilo, speler van Feyenoord

Tess Sarah is de vriendin van Danilo Pereira, voetballer bij Feyenoord (voorheen bij Ajax). Vanaf volgend seizoen zit deze schoonheid in de Rotterdamse Kuip om haar vriend en toekomstige man Danilo aan te moedigen.

Danilo huwelijk en foto's

In 2023 zullen Danilo en zijn vriendin Tess Sarah in het huwelijksbootje stappen. Waar het huwelijksfeest wordt gehouden is nog niet bekend.

Bekijk hieronder de foto’s van deze Nederlandse schoonheid. Daaruit blijkt wel dat Danilo niet alleen oog voor de bal heeft!

Danilo Feyenoord

In mei 2022 stapte de 23-jarige Braziliaanse spits transfervrij over van Ajax naar Feyenoord. Danilo Pereira is vastgelegd voor een periode van 4 jaar. Of de Danilo en zijn vriendin verhuizen naar Rotterdam is onbekend.

Danilo is de elfde speler in de geschiedenis die een directe overstap maakt van Ajax naar aartsrivaal Feyenoord.

.

Vriendin Danilo is Tess Sarah

In 2017 verhuisde Danilo van Brazilië naar Nederland. Ajax haalde hem voor 2 miljoen euro. Daar speelde hij voornamelijk voor Jong Ajax. Na enige tijd liep hij zijn huidige vriendin tegen het lijf. Hij viel als een blok voor de Nederlandse Tess Sarah.

Echt Nederlands ziet ze er eigenlijk niet uit. Ze heeft de looks van een Zuid-Amerikaanse. Zo gek is het dus niet dat Danilo smoorverliefd op haar werd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @_tesssarah

Fruit en chocolade

Danilo leerde zijn eerste Nederlandse woordjes van zijn vriendin. Een van zijn eerste woorden was ‘heerlijk’. Danilo kookt graag voor Tess Sarah. Ze is gek op zijn lasagne en de toetjes die hij maakt met fruit en chocolade.

De twee reizen ook wat af. Zo zijn ze op diverse kiekjes te bewonderen in o.a. Valencia, Parijs en natuurlijk zijn geboorteland Brazilië.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @_tesssarah

Verliefd op de hondjes

De twee zijn niet alleen verliefd op elkaar maar ook op hun twee Pomeriaanse hondjes Luke & Chanel. De ene is lichtbruin en de ander is zwart. De hondjes zijn afkomstig uit Rusland. Dat de twee gek zijn op hun blaffertjes blijkt wel uit het feit dat de hondjes een eigen Instagram kanaal hebben. Daarin lijkt echter geen hond geïnteresseerd.

Danilo gaat trouwen

De 22-jarige spits van Feyenoord is inmiddels twee jaar samen met de bloedmooie Tess. Binnenkort mag Danilo zijn meisje zelfs zijn vrouw noemen, tenminste als het huwelijk doorgaat. Danilo vroeg zijn vriendin Tess Sarah namelijk ten huwelijk. Eind oktober 2021 ging hij op z’n knieën voor de liefde van zijn leven. Ze antwoordde met volmondig ‘ja!’.

Tess Sarah vrouw Danilo

Danilo had een mooie ring gekocht en op z’n Instagram schrijft hij: „Ik dank God dat jij in mijn leven bent gekomen. We hebben zoveel uitdagingen, moeilijke dagen, maar bovenal geweldige dagen samen. Je bent fantastisch, speciaal en geweldig! Ik houd van jou met heel mijn hart en ik zal voor altijd bij je zijn, mijn verloofde”. Hoe lief is dat!

Foto's vriendin Danilo Pereira

Bekijk hieronder de foto's van de vriendin van Danilo en kom tot de conclusie dat Danilo een echte geluksvogel is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @_tesssarah

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @_tesssarah

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @_tesssarah

Over Danilo Pereira

Danilo Pereira begon zijn carrière in Brazilië en speelde bij Corinthians, Ponte Preta en Vasco da Gama. In 2017 verhuisde Danilo voor zo’n 2 miljoen euro naar Ajax en speelde voornamelijk voor Jong Ajax. In de zomer van 2020 werd hij voor een jaar verhuurd aan FC Twente. Daar speelde hij een goed seizoen en keerde vervolgens in de zomer van 2021 weer terug bij Ajax.

Doorzetter

Danilo komt bij Ajax nog niet veel aan spelen toe omdat er voorin veel concurrentie is. Maar Danilo is een echte doorzetter. In een interview met TC Tubantia zei Danilo: “Ik ben het verplicht aan mijn ouders dat ik alles geef. Zij verdienen het voor meer dan honderd procent dat hun enige zoon ze terugbetaalt voor alle liefde die ze me hebben gegeven”.

Geloof in God

In een interview met Ajax Showtime was Danilo openhartig over zijn geloof. Vroeger had hij het niet makkelijk: “Ik kom van niks, en dat zal ik nooit vergeten.” Als hij nu teruggaat naar Brazilië zoekt hij zijn vrienden op om barbecues te organiseren. “We genieten van de dingen waar we vroegen de middelen niet voor hadden. Ik dank God elke dag, want hij geeft me kracht om mijn mannetje te staan.”

Hieronder zie je een foto van Danilo met zijn vader en moeder.

vader moeder danilo pereira

3.5/5 - (6 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL