shirt az 2022 betcity
Home » Blog » Betcity toch geen hoofdsponsor van AZ

Betcity toch geen hoofdsponsor van AZ

Niet maar is de nieuwe hoofdsponsor van AZ. Vanaf volgend seizoen zal het logo van het  op het shirt van AZ prijken.

De lijst is al enorm.

Het gokbedrijf bevestigt dat er geen akkoord is bereikt met AZ. De twee partijen waren het in hoofdlijnen eens over een vierjarige contract, zo meldde het Noordhollands Dagblad in februari. Een handtekening werd nooit gezet.

AZ heeft eerder afspraken gemaakt met Unibet, een andere gokaanbieder. Die afspraken bleken niet verenigbaar met een hoofdsponsorschap van Betcity.

Onderstaande informatie is niet meer relevant.

Betcity shirtsponsor AZ 2022/2023

Melvin Borstelaar (CEO Betcity) zegt er vanuit te gaan dat de deal met AZ rond gaat komen. Zo zegt hij tegen het Noordhollands Dagblad: “In principe zijn we eruit met de club en staat onze naam de komende jaren op het shirt. We wachten op groen licht vanuit AZ.”

az shirt betcity 2022

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

AZ en Unibet

Volgens de Telegraaf sloot AZ eerder al een overeenkomst met Unibet. Of dit waar is en wat dit betekent voor de samenwerking met Betcity is onduidelijk. Unibet wacht nog steeds op een casino vergunning voor de Nederlandse gokmarkt.

Betcity en Vitesse

Eerder werd al bekend dat Betcity samen gaat werken met de Arnhemse voetbalclub Vitesse. Het logo van Betcity zal prominent zichtbaar zijn op de trainingskleding en via uitingen in Vitesse stadion Daarnaast worden er acties georganiseerd voor de Vitesse supporters.

FC Eindhoven

Met ingang van het voetbalseizoen 2022/2023 is BetCity voor drie seizoenen shirtsponsor van FC Eindhoven. Het logo van Betcity zal zichtbaar zijn op de achterzijde van het shirt en in het Jan Louwers Stadion.

Nieuwe AZ shirt 2022/2023

Het AZ shirt dat je in dit artikel ziet is gefotoshopt en is niet echt. Het nieuwe AZ shirt voor het seizoen 2022/2023 is nog niet gepresenteerd.

2.4/5 - (9 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL