live slots
Home » Blog » Dit zijn de allerleukste live gokkasten

Dit zijn de allerleukste live gokkasten

In het live casino is sinds een paar jaar een nieuw genre terug te vinden, namelijk de live gokkast. Dit is een live gameshow gebaseerd op een populaire gokkast. Wat zijn de allerleukste live gokkasten die er tot nu toe zijn uitgebracht? Dit is onze dijk van een top-3.

1. Extra Chilli Epic Spins

Extra Chilli Epic SpinsExtra Chilli Epic Spins van Evolution Gaming, is een variant op de al jarenlange succeshit Extra Chilli Megaways. Het speelveld bestaat hier uit 6 verticale en 1 horizontale rol. In totaal zvijn er met de symbolen die erop staan tot 100.000 Megaways te vormen.

Voor een dosis extra spanning zijn er diverse features aan toegevoegd. Elke draaibeurt krijg je een kist of een Piñata te zien. In de kist kan één van de letters H.O.T. of een multiplier van x1 – x5 verstopt zitten. De Piñata is het meest interessant. Hiermee win je namelijk een vermenigvuldiger van x10 – x20 of alle drie de letters in één keer.

Met de H.O.T. samen in beeld trigger je de Free Spins, waar veel extra spins en nog hogere multipliers te verdienen zijn. De hoofdprijs van Extra Chilli Epic Spins is 2.500x de inzet.

2. 9 Pots of Gold Streamicon

9 Pots of Gold StreamiconDe 9 Pots of Gold Streamicon-editie mag niet in onze live gokkasten toplijst ontbreken. Dit spel, van OnAir Entertainment, is gebaseerd op het immens populaire 9 Pots of Gold (Gameburger Studio).

Het werkt eigenlijk op precies dezelfde manier als het origineel. In beeld staat een 5×3 speelveld met daarop alle bekende symbolen. Alle focus ligt op de semi-scatters; de potten met goud. Hoe meer je tegelijkertijd weet te draaien, hoe hoger de multiplier die je hiermee wint over je inzet.

Krijg je voor 3 potten met goud nog een multiplier van 1x, met in totaal 9 op de rollen pak je de hoofdprijs van 2.000x.

De Free Spins-feature is ook weer van de partij. Deze wordt voorafgegaan door een prijzenrad dat het aantal spins (10 – 30) en de multiplier (x2 of x3) bepaalt. Verder werkt hier alles hetzelfde als in het basisspel.

3. Buffalo Blitz Live

buffalo blitz liveOok van Buffalo Blitz Live worden we blij. Deze live gokkast van Playtech is een live-versie van Buffalo Blitz, die zelf weer een kopie is van Raging Rhino.

Playtech heeft de oorspronkelijke versie recht gedaan, door er niet allerlei opsmuk aan toe te voegen en het herkenbaar te houden. Je speelt Buffalo Blitz Live dan ook met de standaard 6×4 symbolen. Hiermee zijn 4.096 Ways to Win te vormen.

Het enige bonusspel is de Free Spins-feature. Hoeveel gratis spins hier klaarliggen, hangt af van het aantal gedraaide scatters. Met 3 scatters zijn dit er 8 en met het maximale van 6 maar liefst 100 (!!). Daarbovenop zijn er ook nog eens extra spins te winnen én doen er random multipliers mee tot x5.

De maximale winst is van deze live-versie is echter wel gelimiteerd, namelijk tot 5.000x in plaats van de 93.750x in Buffalo Blitz.

3/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL