loterij twee winnaars
Home » Blog » Echtpaar doet apart mee aan loterij, en wint elk 1,8 miljoen

Echtpaar doet apart mee aan loterij, en wint elk 1,8 miljoen

Dit ga je niet geloven! Een stelletje uit Lyon heeft allebei los van elkaar een lot gekocht van een loterij en ze wonnen allebei apart van elkaar een bedrag van 1.8 miljoen euro. Hoeveel geluk moet je dan wel niet hebben?!

Het koppel uit de Franse gemeente Vénissieux had beiden, los van elkaar een Keno lot gekocht. Omdat ze allebei de jackpot van 1.8 miljoen euro wonnen, kunnen ze nu dus 3.6 miljoen euro op hun gezamenlijke bankrekening bijschrijven.

Zelfde nummers

De Keno-trekking was op donderdag 18 april. De twee zijn fanatieke spelers van de Keno loterij en gebruiken altijd dezelfde nummers.

De man en vrouw vulden elk apart dezelfde getallen in, alleen het laatste cijfer was anders. De vrouw ontdekte de winst als eerst en belde haar man. Niet veel later kwamen de geliefden hand in hand hun cheque innen op het hoofdkantoor van de Franse loterij La Française des Jeux (FDJ).

Volgens de loterij willen de nieuwe miljonairs nu stoppen met werken en zich focussen op vrijwilligerswerk, zoals een liefdadigheidsorganisatie voor zieke kinderen oprichten. “Als je iets krijgt, dan moet je ook iets teruggeven”, aldus het Franse echtpaar.

Zeg eens! Wat zou jij doen met als je een miljoen wint?

 

4.5/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL