joost klein kaarija
Home » Blog » Doet Käärijä (Finland) mee met act Joost Klein?

Doet Käärijä (Finland) mee met act Joost Klein?

Staat Joost Klein samen met Käärijä op het podium tijdens zijn songfestival optreden? Er is een theorie dat de zanger uit Finland onderdeel is van de act van Joost Klein.

Kaarija is de zanger die vorig jaar tweede werd op het Songfestival. Vele songfestival fans hadden hem liever als winnaar gezien. Joost Klein maakt handig gebruik van Käärijä's populariteit door samen met hem TikTok filmpjes te posten. Maar zit hier meer achter? Joost mag het weten!

Het is geen wie is de Mol, maar wie is de Kip?

Waarom is Käärijä in Malmö (wat een puntjes, 8 points!) en wat doet de Fin in de video's van Joost Klein en waarom staan de twee steeds in elkaars aura daar Zweden?

In de eerste rehearsal verscheen er een blauwe kip op het podium. De kip lijkt gevlogen want na de repetitie is de kip zoek. In een video is te zien dat Joost Klein een poster opplakt waarin de kip kwijt is.

Woensdagavond werd in SBS6 Shownieuws gesuggereerd dat het best wel eens zou kunnen dat Käärijä tijdens het optreden van Joost Klein in het kippenpak verschijnt.

Käärijä NetherlandsDit is de verdwenen kip (rechts)

Wat is dat voor conspiracy theory?

Joost Klein volgt slechts vier mensen op Instagram. Alle vier zijn dat mensen die in zijn act optreden. Op eentje na: Kaarija, de Finse deelnemer van vorig jaar. Dat is verdacht. Want waarom zou Joost alleen mensen volgen met wie hij in Malmö op het podium staat, behalve de Chachacha zanger?

De theorie is dus dat de Fin meedoet met de Nederlandse podiumact in een kippenpak. TokTok!

Nog meer bewijs… Käärijä heeft afgelopen week de onderstaande video gepost,waarin hij een kippennummertje doet.

Joost is na zijn rehearsal gedaald bij de Songfestival bookmakers, dus wees er als de kippen bij om van de hoge bookmaker odds te profiteren. Oh nee, in Nederland kun en mag je niet wedden op het songfestival.

Maar we weten nu in ieder geval wel dat Joost nog een kip uit de hoge hoed gaat toveren. Of zijn het kippen? Je weet het maar Joost.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Käärijä (@paidatonriehuja)

5/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL