jacks oranje
Home » Blog » €60 freebets bij Jack’s voor Oranje wedstrijden

€60 freebets bij Jack’s voor Oranje wedstrijden

Het Nederlands Elftal speelt deze week tegen twee relatief makkelijke tegenstanders: Ierland en Gibraltar. Ontvang exclusief bij Intikkertje €60 aan free bets die je kunt inzetten op de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Ga jij net als Oranje voor de winst?

Hoe werkt het?

Met deze promotie kunnen bezoekers van Intikkertje met een account tot €60 aan free bets bij hun storting ontvangen. Stort minimaal €50 om de volgende bonussen cadeau te krijgen:

Stort €50 of meer en Jacks trakteert je op het volgende:

  • 1 Live Free Bet van €25 voor Nederland vs Ierland op 18 november, 20:45 uur.
  • 1 Live Free Bet van €25 voor Gibraltar vs Nederland op 21 november, 20:45 uur.
  • 2 Free Bets van €5 voor de Jack's Specials.

Meer informatie

De Live freebets voor Nederland-Ierland en Gibraltar-Nederland zijn enkel in te zetten tijdens de wedstrijden. Deze free bets vervallen na afloop van de wedstrijden.

De twee free bets voor de Jack's Specials zijn 7 dagen geldig vanaf het moment dat je deze claimt.  Dit houdt in dat je 7 dagen de tijd hebt om ze in te zetten.

Je dient jouw storting minstens 1x in te zetten voordat je kunt uitbetalen. Je winst die je behaalt met de free bets worden contact uitbetaald. Per free bet dien je de gehele waarde (€25 & €5) in zijn geheel in te zetten.

De inzet van de freebets wordt niet toegevoegd aan het spelersaccount.

Deze promotie is geldig van 16 november 00:01 uur t/m 18 november 22:00 uur 2023.
Alleen spelers van 24 jaar of ouder, die vóór 18 november 2023 (22:00 uur) via Intikkertje een account op JACKS.NL hebben aangemaakt, komen in aanmerking voor deze exclusieve promotie.

Wat is een free bet?

In het kort gezegd is een free bet een gratis weddenschap die je mag plaatsen bij een online bookmaker. Lees meer informatie over wat een free bet is.

4/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL