eredivisie pool
Home » Blog » Eredivisie poule

Eredivisie poule

Meld je aan voor de gratis Eredivisie poule en maak kans op mooie prijzen. Voorspel de uitslagen van de Eredivisie wedstrijden zo goed mogelijk want goed voorspellen wordt beloond. Zo maak je o.a. kans het winnen van een iPad Air, een Heineken thuistap en Apple Airpods. Je kunt overigens ook een eigen voetbalpoule maken waarin je je vrienden, familie en collega's kunt uitnodigen.

aanmelden

Onze website is vernieuwd. Naast vernieuwd design is er ook een aantal features toegevoegd. Zo kun je nu ook mensen uitnodigen via Whatsapp en kun je in bij de wedstrijd de stats bekijken. Dit kan handig zijn om je voorspelling op te baseren.

Nieuwe website

Al meer dan 10 jaar organiseren wij een Eredivisie poule. Wist je dat meer dan 150.000 mensen bij ons de Eredivisie poule hebben ingevuld? Daarom was het deze zomer ook hoogste tijd om onze website te vernieuwen. Zowel qua uiterlijk als qua techniek. Er is een aantal nieuwe features toegevoegd. Zo zijn er net wat meer mogelijkheden om vrienden uit te nodigen in je eigen poule. Zo kun je nu ook mensen uitnodigen via Whatsapp, Twitter en Facebook.

Hieronder zie je een voorbeeld van de nieuwe design bij het maken van een eigen poule.

organiseren pool

Eredivisie voorspellen

De poule start op zaterdag 12 september met de wedstrijd FC Utrecht-AZ. Meteen een beladen wedstrijd want beide clubs hadden vorig seizoen beiden goede uitgangsposities voor Europees voetbal. Maar FC Utrecht speelt geen UEFA League en AZ moet nog knokken voor een Champions League ticket.

In ronde 1 speelt de traditionele top-3 een uitwedstrijd. Ajax gaat op bezoek bij Sparta, Feyenoord reist af naar Zwolle en PSV gaat het opnemen tegen Arjen Robben en zijn FC Groningen.

De Eredivisie bestaat uit 18 teams. Deze strijden in 34 speelrondes om het kampioenschap van Nederland. Elke speelronde worden er negen wedstrijden gespeeld. Deze voorspel je en kun je tot een minuut voor aanvang nog wijzigen. Vergeet niet te voorspellen. Zorg ervoor dat je een notificatie mailtje van ons ontvangt. Dit kun je aangeven in je profiel.

Grote vraag is of dit seizoen met publiek gespeeld kan worden en of het corona virus weer roet in het eten gaat gooien. Je kunt in ieder geval de wedstrijden thuis vanaf de bank bekijken en één ding is zeker: het is veel leuker om de wedstrijden te volgen als je meedoet aan de voetbalpoule.

Hieronder zie je een screenshot van hoe de Eredivisie voorspel pagina eruit ziet via je computer. Op je mobiel ziet het er nog wat compacter uit.

eredivisie poule

Rate this post