tombola kadootjes maand
Home » Blog » Geen 1 april grap: Tombola geeft spelers elke dag een cadeau

Geen 1 april grap: Tombola geeft spelers elke dag een cadeau

Tombola, dé bingosite van Nederland pakt letterlijk uit in april. Naast het feit dat het bij zoals altijd bingoballetjes regent, vallen er ook veel prijzen uit de lucht.

Van 2 t/m 25 april is het cadeautjes maand bij Tombola! De online bingo website laat in die periode de bezoekers van de site elke dag een verrassingscadeautje uitpakken.

En wat zit daar dan in? Nou, dat wil Tombola niet zeggen. Logisch, want het moet een verrassing zijn. Wel laat de goksite weten dat er o.a. speelgeld, een grote mystery prijs en leuke goodies worden weggegeven!

Als secret prijs kun je denken aan een airfryer, tablet, pizza oven, een weekendje weg en meer. Eigenlijk verklappen we weer teveel.

En naast deze cadeaus kun je ook tot wel €5 aan speelgeld verzamelen. Laat die ballen maar vallen!

Spelen bij Tombola

Wist je dat er wereldwijd gemiddeld 400.000 mensen een potje bingo bij Tombola spelen? Je koopt er al een bingokaartje voor een paar cent. Tijdens het spelen kun je gezellig chatten met andere spelers.

3/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL