wint joost klein songfestival
Home » Blog » Fans stemmen massaal op Joost op populairste Songfestival site

Fans stemmen massaal op Joost op populairste Songfestival site

Nederland staat 4e bij de bookmakers, maar zitten de bookies er naast? Volgens een poll op de website van Wiwibloggs, gaat Nederland met Joost Klein en ‘Europapa' het Eurovisie Songfestival 2024 winnen.

Wiwibloggs houdt op dit moment een poll die bezoekers eenmalig mogen invullen. De vraag die gesteld wordt is: “Wie wint het Eurovisie Songfestival 2024?”.

Fans van het Eurovisie Songfestival lijken massaal te stemmen op Joost Klein, maar is het grote verschil niet verdacht?

Meer dan 50% (!) van de stemmers heeft op Nederland gestemd. Israël volgt met 13% en Kroatië, dat op 1 staat bij de Songfestival Bookmakers, moet het doen met slechts 6%. Zitten de bookies er dan zo naast?

Welk land wint het Eurovisie Songfestival 2024?

wint nederland songfestival

Manipuleert marketingmachine van Joost de cijfers?

Of de marketingmachine van Joost achter dit belachelijk hoge percentage zit, is de vraag. Wij denken van wel of in ieder geval dat fans van Joost massaal op hem hebben gestemd. En dat mag natuurlijk!

Wiwibloggs laat weten dat je maar een stem per persoon kunt uitbrengen. Misschien heeft #teamjoost op de een of andere manier uitgevonden hoe je meerdere stemmen kunt uitbrengen, want het verschil is echt absurd en niet ‘Klein'.

Ook andere landen hebben veel fans en denk aan de support die bijvoorbeeld Israël bij bepaalde groepen fans juist wel of niet krijgt.

Reacties op de poll

Fans reageren massaal door berichten te plaatsen onder de tussenstand van de poll. Een selectie:

“I just hope both hype and polls don’t force a winner this year.”

“40k votes for the Netherlands? Dutch people voting for themselves LOL.”

“The Netherlands taking over half of the votes seems beyond suspicious.”

“What is going on here with this poll?”

De poll is overigens al ingevuld door 80.000 bezoekers van de website. Deze wordt ingevuld door Songfestival fanatics die de website meerdere malen per week bezoeken op zoek naar nieuwtjes over het songfestival.

Laten we al met al concluderen dat Joost populair is, maar dat het te betwijfelen valt of we deze percentages voor waarheid moeten aannemen.

Team Wiwibloggs met founder William Lee Adams (midden)

Wat is Wiwibloggs?

Wiwibloggs is de Eurovisie Songfestival website waar je moet zijn als je het laatste nieuws over het songfestival wilt volgen. Ook discussiëren fans er over de deelnemers, de liedjes en het event.

De website heeft miljoenen bezoekers en is mede zo populair omdat de site gemaakt wordt door fans van het Eurovisie Songfestival. Die passie en liefde vind je terug in de onderwerpen en de teksten op de site.

Grote man achter Wiwibloggs is William Lee Adams. Hij is een Amerikaanse journalist, woonachtig in Londen die bezeten is van het Eurovisie Songfestival.

William is oprichter van de website en is ook vaak te zien in de media om zijn mening over inzendingen, deelnemers en het event te geven. Zo zien we hem regelmatig voorbijkomen bij RTL Boulevard.

5/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL