voetbalpool intikkertje
Home » Blog » Intikkertje is vernieuwd

Intikkertje is vernieuwd

In de zomer van 2020 is onze vernieuwde website live gegaan. De software waarop de website draaide was namelijk sterk verouderd. Daarom hebben we gekozen voor nieuwe software en hebben we het uiterlijk van de website ook wat aangepast.

Wat zijn de belangrijkste aanpassingen? Naast ons logo is de vormgeving iets aangepast. Zo is (zeker op je mobieltje) de voorspel pagina wat beter ingedeeld. Verder zijn er wijzigingen doorgevoerd in de eigen poules en zijn er wedstrijd statistieken beschikbaar.

Lees hieronder meer over onze nieuwe website of lees meer over onze voetbalpoule.

Statistieken

We hebben nu ook de beschikking over zeer interessante statistieken die jij bij het invullen van je voorspellingen kunt raadplegen. Door op ‘bekijk stats' te klikken krijg statistieken te zien over de te voorspellen wedstrijd. Zo krijg je inzicht in de vorm van de teams (uitslagen laatste wedstrijden), het percentage balbezit en het aantal doelpunten voor- en tegen. Ook krijg je de statistieken te zien van de eerdere ontmoetingen tussen de twee teams.

Verder tonen we je de meest voorspelde uitslagen door de deelnemers van de Intikkertje poule. Kortom: handige informatie om een goede voorspelling op te baseren!

Zo zie je de vorm van beide ploegen waarbij je ook nog op ‘home' (thuiswedstrijden) en ‘away' (uitwedstrijden) kunt selecteren. Zo zie je in onderstaande tabel dat Feyenoord de laatste twee wedstrijden heeft gewonnen (groen) maar de drie wedstrijden daarvoor gelijkspeelde.

Eigen poules

Uiteraard kun je nog steeds je eigen poule maken. Wist je dat er via onze site al meer dan 80.000 eigen poules zijn gemaakt?

In je eigen poule nodig je vrienden, familie en collega's uit. Door de overgang naar de nieuwe website is er besloten de oude poules niet mee te nemen. Je oude poule is dus verdwenen en die moet je dus nieuw aanmaken.

In je eigen poule zie je alleen de spelers die jij hebt uitgenodigd en meespelen in jouw poule. Eigenlijk is het een ranglijstje met je vrienden, familie en/of collega's. Wel zo overzichtelijk!

3/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL