ek poule invullen
Home » Blog » voetbalpoule maken

voetbalpoule maken

Maak nu gratis en eenvoudig binnen één minuut je eigen voetbalpoule. Maak bijvoorbeeld je eigen WK poule. Met je eigen poule kun je vrienden, familie en collega's uitnodigen.

De voordelen van een voetbalpoule maken via onze site:

  • geheel gratis
  • nodig onbeperkt deelnemers uit
  • uitnodigen o.a. via mail en whatsapp
  • je krijgt een eigen (poule) ranglijst

Meer dan 80.000 mensen maakten al een poule via onze site. Meld je via onderstaande button aan en start je eigen voetbal poule.

aanmelden

Een voetbalpoule maken zoals een WK poule is dus helemaal gratis.

Ondanks dat het maken een eigen voetbalpoule heel eenvoudig is leggen we hieronder uit hoe het werkt.

Intikkertje organiseert al 16 jaar verschillende poules zoals de EK poule, WK poule en de Eredivisie poule. Meer dan 300.000 voetbalfans vulden bij ons een voetbalpoule in.

Voetbalpoule organiseren

We gaan hieronder uitleggen hoe je je eigen voetbalpoule maakt. Eerst laten we je zien hoe jouw voetbalpoule er uit komt te zien. In onderstaand voorbeeld zie je als voorbeeld de poule ‘De Amsterdammertjes'. De poule is gemaakt door speler ‘intikkertje'. Hij is de poule organisator.

Vandaar dat hij als symbooltje een scheidsrechtertje heeft. Hij ‘regelt' de poule. Er zijn 3 mensen die deelnemen aan de poule.

voetbalpoule organiseren

voetbalpoule ranglijstVia de knop ‘uitnodigen' kun je als organisator nieuwe spelers uitnodigen. Wanneer je op de knop uitnodigen klikt verschijnt er een pagina met opties hoe je mensen kunt uitnodigen. Hoe dat in z'n werk gaat lees je hieronder

Uitleg voetbalpoule maken

Als organisator van een Eredivisie-, EK- of WK poule wil je simpel en snel een pouletje maken. Je wilt geen ingewikkeld gedoe! Daarom hebben we het maken van een eigen poule zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het werkt heel simpel:

  1. meld je aan (registreren)
  2. ga in de navigatie naar poules
  3. klik daar op de button maak nieuwe poule
  4. verzin een naam voor jouw poule
  5. nodig deelnemers uit

Mocht je een uitgebreidere uitleg willen, lees dan hieronder verder. We leggen je snel in vijf stappen uit hoe het werkt.

1. Maak een account

Je registreert je door de volgende velden in te vullen: nickname (verzin een spelersnaam), je voor- en achternaam, je email en wachtwoord. Je dient ook akkoord te gaan met onze voorwaarden. Ga vervolgens naar je mailbox en klik op de bevestigingslink die wij je hebben gestuurd.

Intikkertje mail niet ontvangen?
Kijk dan in je spambox. Zit hij daar ook niet in? Gebruik je een bedrijfsmail? Dan kan het zijn dat de IT-afdeling strenge spamfilters heeft ingesteld. Je zou dan bij hen kunnen vragen of de mail van Intikkertje kan worden doorgelaten.

Overigens kun je je ook met een druk op de knop aanmelden via Facebook. Nu kun je een eigen poule gaan maken…

2. Maak eigen poule

Nadat je je account hebt geactiveerd (klik in je mailbox op de activatie link), kom je terecht op de voorspel pagina. Klik nu in de navigatie op poules kies voor ‘maak nieuwe poule'.

Verzin een herkenbare naam zodat alle mensen die je uitnodigt snappen wat voor poule het is. Bij een bedrijfspoule gebruik je bijvoorbeeld de naam van het bedrijf. Bij een familie poule de familienaam.

Je vult de voetbalcompetitie in die je wilt voorspellen met je poule. Je moet dus voor elke nieuwe competitie een nieuwe poule aanmaken. Stel nou dat je volgend jaar dezelfde mensen wilt uitnodigen in je poule. Dan kun je heel eenvoudig kiezen voor ‘voeg spelers uit je eerdere poule toe'. In eerste instantie gebruik je die laatste optie dus niet.

Nu is het tijd om vrienden, familie en/of collega's uit te nodigen…

3. Nodig deelnemers uit

Nodig deelnemers uit door in poules op de groene ‘uitnodigen' knop te drukken. Je kunt nu op verschillende manieren mensen uitnodigen.

Overigens… mensen die je hebt uitgenodigd zullen (wanneer ze zich registeren) allemaal automatisch aan jouw poule worden toegekend. We gebruiken namelijk een speciale link. Deze speciale link bevat een code zodat wanneer de persoon op de link klikt en zich inschrijft bij jou in de poule ‘valt'.

Zie je de speler niet in je poule ranglijst terwijl de persoon zegt zich te hebben ingeschreven? Dan komt het omdat deze speler nog geen voorspellingen heeft opgeslagen. Pas na voorspellen is de speler zichtbaar in jouw poule.

Delen met link

Allereerst kun je mensen uitnodigen door de link te delen.  Deze kopieer en plak je in een mail of Whatsapp. Of je deelt hem in je sociale media. We adviseren er wel een aansprekend tekstje bij te plaatsen zodat men begrijpt waar het over gaat!

Zo kun je bijvoorbeeld deze tekst gebruiken: “Ik organiseer een voetbal poltje en ik nodig je uit om ook mee te doen. Kijken wie er meer verstand heeft van voetbal! Klik op deze link: hier plak je de link.”

Delen via Whatsapp (mobile only)

Klik in poules op de Whatsapp button en vink in Whatsapp alle mensen aan die je een bericht wilt sturen. Daarna klik je rechts onderin op ‘volgende'. Je ziet dan het bericht dat klaar staat om verstuurd te worden.

Je ziet nu het bericht dat klaarstaat om verstuurd te worden. Eventueel kun je de tekst nog aanpassen. Klik op ‘stuur' en je uitnodiging is verstuurd.

Delen via Twitter

Klik op het Twitter icoontje en (als je ingelogd bent bij Twitter) verschijnt er een door ons verzonnen bericht met de speciale link. Ook hier kun je natuurlijk de tekst nog aanpassen.

Delen via Facebook

Nadat je geklikt hebt op de Facebook button en toestemming hebt gegeven verschijnt er een door ons gemaakte tekst met de link op je Facebook.

Bestaande speler uitnodigen

Staat de speler die je wilt uitnodigen al ingeschreven bij Intikkertje? Dan kun je deze speler eenvoudig uitnodigen door zijn nickname te zoeken bij ‘bestaande spelers uitnodigen'.

Uitnodigen via mail (desktop only)

Op desktop kun je er voor kiezen via ‘uitnodigen via mail' de naam in te vullen van de persoon en zijn of haar e-mailadres. Wij versturen dan een mailtje naar deze persoon.

Spelers in je poule

In je poule ranglijst (klik op de poule pagina op de naam van je poule ) kun je zien welke spelers er in je poule meespelen. Let op: pas als de speler voorspeld heeft, verschijnt zijn naam in de ranglijst.

Lees ook ons artikel over de legale bookmakers in Nederland.

4/5 - (4 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL