voetbalpoule maken


EK poule 2020

Zelf een voetbalpoule maken? Stop maar met zoeken want binnen twee minuten maak je hier gratis jouw eigen EK poule. Vervolgens kun je onbeperkt vrienden, familie en collega's uitnodigen voor jouw EK poule. Al meer dan 250.000 voetbalfans deden mee aan onze eerdere voetbalpoules.De voordelen van een voetbalpoule maken via onze site:

  • gratis je eigen voetbalpoule
  • onbeperkt deelnemers uitnodigen
  • eigen ranglijst

 

MAAK VOETBALPOULE

 

Wist je dat er al meer dan 80.000 mensen een eigen pooltje hebben gemaakt via onze site? Wij organiseren een grote EK poule op onze website. Jij kunt hier zelf je eigen pooltje aanmaken. Meld je hieronder aan en organiseer je eigen voetbalpoule met je vrienden, familie en/of collega's. Succes!

 

Uitleg voetbalpoule maken

Als organisator van een EK of WK poule wil je simpel en snel een pooltje maken. Je wilt geen ingewikkeld gedoe! Daarom hebben we het maken van een eigen poule zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het werkt heel simpel:

  1. maakt een account (registreren)
  2. klik op maak eigen poule in 'eigen poules'
  3. verzin een naam voor jouw poule
  4. nodig deelnemers uit

  Mocht je uitleg willen hoe het werkt, lees dan hieronder verder. We leggen je in vier stappen uit hoe het werkt.

1. Maak een account

Je registreert je door de volgende velden in te vullen: nickname, email, wachtwoord. Ga naar je mailbox en klik op de bevestigingslink die wij je hebben gestuurd. Mail niet ontvangen? Kijk dan in je spambox.

2. Maak eigen poule

Nadat je de link hebt aangeklikt verschijnt de Intikkertje website en kun je kies je voor 'eigen poules'. Je klikt op maak eigen poule.

3. Verzin een naam voor jouw poule

Verzin een herkenbare naam zodat alle mensen die je uitnodigt snappen wat voor poule het is. Bij een bedrijfspoule gebruik je bijvoorbeeld de naam van het bedrijf. Bij een familie poule de familienaam.

4. Nodig deelnemers uit

Je kunt op verschillende manieren mensen uitnodigen. Allereerst kun je er voor kiezen om de speciale link te gebruiken. Deze link kopieer en plak je in een mail die jij zelf stuurt naar iedereen die je wilt uitnodigen. Wanneer iemand op die link klikt, komt hij/zij op de registratiepagina. De speciale link zorgt ervoor dat deze speler bij jou in de poule terechtkomt de registratie is voltooid. Je kunt de link ook plakken in bijvoorbeeld je Facebook of Instagram. Je kunt er ook voor kiezen je spelers via onze website uit te nodigen. Via 'deelnemers uitnodigen' vul je de namen en e-mails in van de personen die jij uitgenodigd wilt hebben. Wij versturen deze mensen dan een korte uitnodigingsmail waarin ze we vragen mee te doen aan jouw voetbalpoule.  

EK poule en WK poule

Het maken van een eigen EK poule of WK poule is erg populair. Massaal organiseren vriendengroepen, families en bedrijven een eigen pooltje tijdens het EK en WK voetbal. Mensen vinden het leuk om tijdens het voetbalevenement met elkaar in competitie te zijn. Vaak komt er een klein bedrag in de prijzenpot gestopt die dan wordt verdeeld onder de winnaars van de poule. Andere leuke voetbalpoule websites zijn voetbalpoules en koningsport. Lees meer over de voetbalpoule op onze website. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op via het contactformulier.  

Op deze website intikkertje.nl organiseren wij een voetbalpoule voor de Eredivisie, de Champions League en de UEFA League. Je speelt dan tegen iedereen die meedoet aan de voetbalpoule. Maar het leuke is dat je ook een eigen voetbalpoule kunt maken. Het maken van een eigen voetbalpoule is erg populair omdat mensen het leuk vinden om met hun vrienden, familie of collega's samen te strijden. Wil jij een eigen voetbalpoule maken? Lees dan gauw verder...

 

voetbalpoule-maken