voetbalpoule maken


Op deze website intikkertje.nl organiseren wij een voetbalpoule voor de Eredivisie, de Champions League en de UEFA League. Je speelt dan tegen iedereen die meedoet aan de voetbalpoule. Maar het leuke is dat je ook een eigen voetbalpoule kunt maken. Het maken van een eigen voetbalpoule is erg populair omdat mensen het leuk vinden om met hun vrienden, familie of collega's samen te strijden. Wil jij een eigen voetbalpoule maken? Lees dan gauw verder...

voetbalpoule maken

Een eigen voetbalpoule maken ik heel simpel. Allereest meld je je aan door je in te schrijven. Dit kan handmatig maar je kunt ook heel simpel met Facebook aanmelden. Nadat je je hebt aangemeld kun je onder het kopje 'poules' een eigen voetbalpoule maken. Je verzint een leuke naam voor je voetbalpoule en daarna kun je via onze site je vrienden uitnodigen. Jij bent dan de beheerder van de voetbalpoule en jij kunt dus ook mensen uitnodigen en verwijderen uit je eigen voetbalpoule. Je kunt met je vrienden een bepaalde prijs afspreken voor de winnaar, bijvoorbeeld een kratje bier. Ook horen we vaak dat mensen in een vriendenpoule allemaal een klein bedrag inleggen (bijvoorbeeld 10 euro) en dat het totale bedrag dan gewonnen wordt door de winnaar of dat het verdeeld wordt onder de top 3. Een eigen voetbalpoule maken is leuk omdat het het kijken naar de wedstrijden nog spannender maakt en omdat het leuk is om in competitie te zijn met je vrienden.

VOETBALPOULE MAKEN

 

 

WK voetbalpoule maken

Wil je een WK voetbalpoule maken doe dan mee aan onze wk voetbalpoule en maak daarna heel eenvoudig je eigen WK voetbalpoule aan. WK voetbalpoule maken. Al meer dan 100.000 voetbalfans deden mee aan onze voetbalpoules. En dat is logisch want het kijken naar het WK is veel spannender als je meedoet aan een wk voetbalpoule. Zo doet Nederland niet mee aan het wk voetbal in Rusland en is het dus leuk om mee te doen aan een WK pooltje! Een wk voetbalpoule maken is overigens gratis.

 

voetbalpoule-maken