lotto
Home » Blog » Inwoner gemeente Veere wint Lotto Jackpot van 4,5 miljoen euro

Inwoner gemeente Veere wint Lotto Jackpot van 4,5 miljoen euro

Zes getallen goed en je pakt 4.5 miljoen. Als je het zo snel zegt, lijkt het simpel. Afgelopen zaterdag 6 april won een inwoner uit Veere de Lotto Jackpot.

Lotto Jackpot winnaar

De prijswinnaar had de getallen 11 – 29 – 30 – 39 – 41 – 42 aangekruist op zijn Lotto formulier.

Tonny Dijkhuizen, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij: “Een onvergetelijke afsluiting van deze zomerse zaterdag voor deze abonneespeler van Lotto. De gelukkige winnaar krijgt de prijs automatisch overgemaakt op zijn of haar bankrekening.”

“Indien gewenst bieden wij Eerste Hulp bij Geluk; advies en begeleiding bij het winnen van een grote geldprijs. Wij kunnen niet wachten om de winnaar te ontvangen en persoonlijk te feliciteren”.

Kansspelbelasting

Het geldbedrag is een bruto geldprijs. De winnaar dient nog 30.5 procent kansspelbelasting te betalen en houdt uiteindelijk 3.1 miljoen euro over aan het winnen van de Lotto Jackpot.

Overigens blijft de prijswinnaar anoniem. We kunnen de winnaar dus ook niet vragen wat hij of zij met het geld gaat doen. Wat zou jij doen als jij de loterij jackpot wint?

Lotto bestaat 50 jaar

De volgende trekking van Lotto is op zaterdag 13 april aanstaande. Dan viert Lotto zijn 50e verjaardag met een verjaardagstrekking, waarbij geldprijzen tot en met 25.000 euro worden verdubbeld.

Ook keert de Lotto-trekking die dag voor één keer terug op tv, tijdens de speciale Lotto 50 jaar-uitzending van Lotto De Kwis met Ballen op SBS6. De jackpot staat volgende week op 2,5 miljoen euro.

5/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL