bookmakers nederland frankrijk
Home » Blog » Kansen Nederland tegen Frankrijk stijgen bij bookmakers

Kansen Nederland tegen Frankrijk stijgen bij bookmakers

De kans dat Nederland van Frankrijk wint is volgens de online bookmakers gestegen. De laatste week stijgt Oranje bij de bookmakers. Gaat onze leeuw winnen van de haantjes?

Bookmakers zien kansen voor Oranje tegen Frankrijk. Dit kunnen we aflezen aan de odds. Hoe lager de odds (quotering) zijn voor een bepaalde gebeurtenis, bijvoorbeeld een overwinning van Nederland op Frankrijk, des te hoger is de verwachting dat die gebeurtenis zal gebeuren.

In mei waren de verwachtingen van winst op Frankrijk nog erg laag. Voor een overwinning van Nederland op Frankrijk waren de odds toen 4,75 bij Bet365 en 4,50 bij Unibet.

De odds van Frankrijk winst waren toen nog 1,70. Frankrijk was toen dus de grote favorie bij de EK bookmakers.

Sindsdien zijn de odds van enerzijds winst van Nederland en anderzijds winst van Frankrijk meer naar elkaar toe gekropen. (tekst gaat verder onder de grafiek)

Na de overwinning van Nederland op Polen stegen de odds voor winst Frankrijk van 1.75 naar 2.00. Na de met moeite gewonnen wedstrijd van Frankrijk tegen Oostenrijk en de neusblessure van Mbappe, staan de huidige odds op 2.35.

Winst van Nederland levert je nu 3.30 keer je inzet op. Voor het EK was dat dus nog 4.75.

wedden op nederland frankrijk

100x bij winst Nederland op Frankrijk

Bookmaker Circus Casino & Sport stunt door nieuwe spelers 100x de inzet te bieden wanneer Nederland wint van Frankrijk. Deze promotie geldt voor spelers van 24 jaar en ouder.

Frankrijk favoriet, Nederland kruipt dichterbij

Frankrijk is nog steeds favoriet om de EK wedstrijd tegen Nederland te winnen, maar volgens de wedkantoren zijn de kansen van Nederland sterk gestegen.

Redenen hiervoor zouden kunnen zijn dat Nederland in fases van de wedstrijd tegen Polen behoorlijk imponeerde, daar waar Frankrijk wat tegenviel tegen de Oostenrijkers. Ook het wel of niet meespelen van Kylian Mbappé speelt een rol bij de stijgende kansen voor Oranje.

Volgens de Franse tv-zender Canal+ en sportkrant L’Équipe zal Mbappe niet spelen tegen het Nederlands Elftal. Het ontbreken van de beste speler van de wereld zou een behoorlijke aderlating zijn voor de Fransen. Het Nederlands Elftal programma op het EK is hopelijk nog lang niet ten einde. Op naar de finale…

3.5/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL