Staatsloterij
Home » Blog » Man uit Almere wint hoofdprijs van €1 miljoen met Staatsloterij

Man uit Almere wint hoofdprijs van €1 miljoen met Staatsloterij

Op zondag 10 december 2023 heeft een abonnee-speler uit Almere €1 miljoen gewonnen met de Staatsloterij. Dit was de laatste reguliere trekking van 2023. De jackpot is niet gevallen en schuift dus door naar 10 januari 2024. Het totale bedrag staat dan op €8,1 miljoen.

Jaarlijks Miljonairsdiner

De winnaar uit Almere won met het lotnummer CF 42979 en mag de prijs in ontvangst gaan nemen in het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij. Winnaars die een lot hebben gekocht in een winkel moeten verplicht langskomen bij de Staatsloterij als ze een grote geldprijs hebben gewonnen.

Mensen die een groot bedrag hebben gewonnen met een online lot, ontvangen het geld rechtstreeks op hun bankrekening. Maar ook zij worden uitgenodigd voor een gesprek. Ze krijgen dan informatie over de uitbetaling van het bedrag en ze worden eventueel in contact gebracht met een financieel adviseur.

Rachel Duinisveld, prijswinnaarbegeleider van de Nederlandse Loterij, zal de winnaar uit Almere feliciteren en uitnodigen voor het jaarlijkse Miljonairsdiner. Dit is een evenement voor winnaars die €1 miljoen of meer hebben gewonnen met de loterij. Zij kunnen daar met elkaar kennis maken en ervaringen delen.

Oudejaarstrekking met hoofdprijs van €30 miljoen

De laatste reguliere trekking van dit jaar is dan wel voorbij, maar de Staatsloterij zal het jaar afsluiten met een extra spannende trekking. Op 31 december 2023 organiseert de Staatsloterij een speciale Oudejaarstrekking met een prijzenpot van maar liefst €30 miljoen belastingvrij.

Naast de hoofdprijs van €30 miljoen, kun je met de Oudejaarstrekking kans maken op 200x een elektrische MINI en diverse andere prijzen met een totale waarde van ruim €75 miljoen.

Op de website van de Staatsloterij kun je loten kopen voor de Oudejaarstrekking 2023. Een Oudejaarslot kost €30. Deelnemers maken kans op 100 extra Oudejaarsloten als ze hun lot vóór 18 december 2023 aankopen. Voor deze speciale actie is een registratie vereist met je gegevens en je Oudejaarslotnummer.

Hoofdprijs XL van €1 miljoen

Tijdens de trekking van zondag 10 december viel er nog een grote prijs, namelijk de Hoofdprijs XL van €1 miljoen op vier 1/5de loten. Hiervoor moeten deelnemers de XL-optie betalen. De winnaars kregen elk een bedrag van €200.000.

De Staatsloterij is ook nog steeds op zoek naar winnaars van loten die niet zijn geïnd. De winnaars van de Oudejaarstrekking 2022 krijgen nog tijd tot en met 31 december om hun prijs te claimen.

2.5/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL