nederland ek 2024
Home » Blog » Nederland gaat het EK 2024 niet winnen

Nederland gaat het EK 2024 niet winnen

Er doen 24 landen mee aan het EK 2024 in Duitsland. Ook Nederland is er bij maar maakt Oranje kans om Europees Kampioen te worden? Je leest het hier.

We zijn er weer bij en dat is prima! Maar kan Nederland het EK in Duitsland winnen? Tuurlijk, alles kan. Maar is het reëel? We kunnen de kansen inschatten aan de hand van de verwachtingen bij de online bookmakers en kijken wie er favoriet is.

Dit zijn de EK deelnemers en landen die zich tot nu toe hebben weten te plaatsen voor het EK 2024. Wat zijn de kansen van Nederland in dit deelnemersveld?

DuitslandHongarije
FrankrijkSlowakije
EngelandRoemenië
NederlandAlbanië
SpanjeZwitserland
PortugalTurkije
OostenrijkSchotland
DenemarkenBelgië
ServiëSlovenië
ItaliëTsjechië
KroatiëPolen
GeorgiëOekraïne

Kleine kans Oranje op EK titel

Bij de bookmakers is Oranje geen favoriet voor de EK-titel. Nederland is ingedeeld in groep D bij Frankrijk en Oostenrijk. Frankrijk is grote kanshebber om het EK te winnen en Nederland heeft dus niet gunstig geloot. Het team van Koeman zal eerste of tweede moeten worden in de groep om de volgende ronde te bereiken.

Volgens de EK bookmakers zijn Engeland en Frankrijk de grote favorieten om het eindtoernooi te winnen. Nederland staat op een achtste plek bij de bookmakers, net achter Italië.

Voor Nederland krijg je 15 keer je inzet, terwijl Engeland en Frankrijk 5 keer je inzet terugkrijgt.

Op wie zou jij je geld zetten? Wij vinden dat Kroatië wel erg ondergewaardeerd wordt. Lees hier wie de EK favorieten zijn.

Bookmakers odds EK 2024

Engeland4.00Speel
Frankrijk5.00Speel
Duitsland6.50Speel
Spanje9.00Speel
Portugal9Speel
Italië15Speel
België17Speel
Nederland17Speel
Denemarken41Speel
Kroatië41Speel
Van de 24 landen die mee doen aan het EK 2024 maken Frankrijk en Engeland de meeste kans om de titel. Zij zijn beiden de favoriet bij de bookmakers. In ons overzicht zie je wat de kansen van Nederland en andere landen zijn.
2/5 - (3 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL