3 Lucky Witches
Home » Blog » Oneindig veel multipliers in nieuwste slot van Yggdrasil

Oneindig veel multipliers in nieuwste slot van Yggdrasil

Toonaangevende spelontwikkelaar Yggdrasil heeft, in samenwerking met 4ThePlayer, een nieuwe slot uitgebracht met onbeperkte multipliers. De nieuwste creatie, 3 Lucky Witches, heeft nog andere opvallende kenmerken zoals een heksenwiel dat geldprijzen kan opleveren. Deze nieuwe online slot is het vervolg op 3 Lucky Leprechauns van 4ThePlayer.

3 Lucky Witches past perfect in het thema van Halloween. De drie heksen in de hoofdrol van het gokspel, hebben elk hun eigen unieke charme en kenmerken. Bovendien kan één van de drie Lucky Witches worden opgeroepen om te fungeren als wild symbool.

Features van 3 Lucky Witches

3 Lucky Witches zit boordevol features zodat spelers zich geen moment kunnen vervelen. Als je drie of meer pompoen-scatters laat landen, activeer je een rad met vijf beloningsniveaus. De maximale prijs die je kunt behalen met het rad is 5.000x je inzet.

Daarnaast kun je genieten van de Win Spins-functie. Deze feature biedt gegarandeerd tussen de vier tot vijftien gratis spins en elke winst wordt met 3x vermenigvuldigd.

3 Lucky Witches biedt echter nog veel meer multipliers. Met behulp van de Mega Picks-functie krijg je vijf opties waarmee je multipliers kunt scoren tussen 50x en 2.000x je inzet. Deze feature kun je onbeperkt activeren waardoor je oneindig veel multipliers kunt ontvangen.

Er zijn ook drie Buy-modi beschikbaar waarmee je onmiddellijk het heksenwiel, de Win Spins of de Pick-a-Win-bonus kunt activeren.

Innovatieve GATI-technologie

Yggdrasil is naast een spelontwikkelaar, een innovatieve aanbieder van online gaming-oplossingen. 3 Lucky Witches is gemaakt met de baanbrekende Game Adaptation Tools & Interface (GATI)-technologie.

De ontwikkelaar introduceerde deze technologie voor het eerst in 2020 met de avonturenslot ‘Victoria Wild’. GATI is een ontwikkelingstoolkit die geavanceerde inhoud creëert, gevolgd door snelle distributie over het gehele distributienetwerk van de leverancier. Hierdoor kunnen partners van Yggdrasil hun mondiale groeistrategieën snel opschalen en versnellen.

De games die ontwikkeld worden met behulp van deze technologie, voldoen automatisch aan alle strenge eisen en kunnen erg snel geïntroduceerd worden op de gokmarkt.

Over Yggdrasil

Spelontwikkelaar Yggdrasil is vernoemd naar de levensboom uit de Noorse mythologie. Het bedrijf werd opgericht in 2013 in Zweden en staat bekend voor zijn strakke en innovatieve slots.

Yggdrasil werd opgericht door Fredrik Elmqvist, de voormalige CEO van NetEnt. Het spelbedrijf begon met het creëren van keno en loterijen, maar al snel breidde het uit naar online slots.

Momenteel is Yggdrasil één van de meest toonaangevende spelontwikkelaars uit de gokindustrie. De spellen die ze uitbrengen zijn geliefd bij spelers van over de hele wereld.

Rate this post

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL