European Gaming Congress
Home » Blog » Het European Gaming Congress keert terug na onderbreking van drie jaar

Het European Gaming Congress keert terug na onderbreking van drie jaar

Het European Gaming Congress gaat een grote comeback maken in 2023. Dit evenement is de laatste drie jaar niet doorgegaan, maar staat nu terug op de agenda. Het congres zal plaatsvinden in Warschau van 30 tot en met 31 oktober 2023.

Dit langverwachte evenement belooft de belangrijkste bijeenkomst in de iGaming-sector te worden. Compliance-experts, toezichthouders en andere experts uit Europa en daarbuiten zullen er samenkomen. Dit jaar zal het evenement groter worden dan ooit, met paneldiscussies onder leiding van enkele van de meest invloedrijke mensen uit de branche.

Wat gaat er gebeuren tijdens het European Gaming Congress?

Op het Europese Gaming Congres zullen verschillende onderwerpen besproken worden. Het is ook een plek om te netwerken en de toekomst van iGaming vorm te geven.

Het Europese Gaming Congres vindt plaats in het InterContinental Warschau, een hotel dat gelegen is in het hartje van Warschau.

Compliance-updates

Het evenement zal veel aandacht besteden aan compliance-updates. Marktleiders en compliance-experts zullen gaan debatteren over de laatste wijzigingen in de regelgeving van de kansspelwetten. Er zullen mensen aanwezig zijn uit Polen, Italië, Spanje, Frankrijk, Griekenland, de Scandinavische landen en ook Nederland.

Netwerken en nieuwe samenwerkingen

Het evenement geeft de aanwezigen ook de kans om te netwerken. Dit is een perfecte gelegenheid om nieuwe partnerschappen aan te gaan. Europese marktleiders uit meerdere sectoren kunnen met elkaar in contact komen en bouwen aan de toekomst.

Invloedrijke paneldiscussies

De paneldiscussies zullen gaan over cyberveiligheid, verantwoord gokken, kunstmatige intelligentie en fraudebestrijding in de iGaming industrie. Deze discussies kunnen een belangrijke leidraad vormen voor de toekomst van de sector.

Blockchain, fintech en AI

Tijdens de paneldiscussies zullen revolutionaire technologieën aan bod komen om de wereld van iGaming opnieuw te definiëren. Becky Liggero Fontana, verslaggever van COINGEEK, zal een paneldiscussie modereren over onderwerpen zoals blockchain, fintech en kunstmatige intelligentie.

Het panel zal het hebben over blockchain-technologie en een licht werpen op het toekomstige gebruik van de blockchain in nieuwe casino’s en andere sectoren.

Daarnaast zal er gesproken worden over financiële innovaties die door fintech worden aangestuurd. Onderwerpen zoals veilige transacties, gepersonaliseerd bankieren en innovatieve financiële diensten zullen aan bod komen.

Ten slotte zal het panel de cognitieve mogelijkheden van AI onderzoeken. Er zal gesproken worden over intelligente automatisering, de toekomst van mens-computerinteracties en voorspellende analyses.

4/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL