onetime record
Home » Blog » Onetime organiseert hoogste bingo ooit in luchtballon

Onetime organiseert hoogste bingo ooit in luchtballon

Onze vrienden van Onetime zijn altijd in voor iets geks. Ook nu weer. Onetime organiseert namelijk een spectaculaire bingo-ballonvlucht. En jij kunt meevaren. Ze zoeken namelijk nog bingofanaten die op grote hoogte bingo willen spelen. Ga jij mee?

Onetime is Nederland's grootste casino community en maakt graag een feestje van het leven. Zo gaat Onetime de hoogste bingo ooit spelen, boven in een luchtballon! Jij en een vriend(in) mogen mee. In totaal mogen zeven bingofans met aanhang een potje bingo spelen in de lucht.

Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen. Daarnaast wordt er ook een etentje verzorgd. Dit alles vindt plaats op 7 september, waarschijnlijk in de buurt van Lochem.

Wil jij ook kans maken op deze geweldige ervaring? Meld je aan via onderstaande link en misschien maak jij deze geweldige ervaring mee. Je leeft maar een keer!

Online bingo spelen is erg populair in Nederland. Sinds 1 oktober 2021 mag je online gokken in Nederland bij kansspelbedrijven die een vergunning hebben gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

In Nederland is Tombola de grootste bingo site waar je live met anderen online bingo speelt.

5/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL