Barnyard Megahays Megaways

Barnyard Megahays Megaways

Barnyard Megahays Megaways is een nieuwe Megaways gokkast van Pragmatic Play. Speciale symbolen, gratis spins en een vrolijk thema maken dit een aantrekkelijke slot om te spelen.

Het thema speelt zich af op de boerderij, waar een boeren stel hun land bewerken. Natuurlijk zijn er ook dieren, en die zitten (zo te zien) allemaal lekker in hun vel. Let tijdens het spelen vooral op symbolen van hooibalen en wervelstormen. We vertellen je daar straks meer over.

Zowel het thema als de features zijn goed uitgewerkt, maar dat zijn we inmiddels van Pragmatic Play wel gewend. Het achtergronddeuntje terwijl je prijzen wint vinden wij net iets te druk. Als je dat ook vindt, dan kun je linksonder het geluid uitschakelen.

De RTP is met 97,5% dik boven het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale winst bedraagt 10.000x de inzet.

Speel hier de demo van Barnyard Megahays Megaways

barnyard megahays achtergrond

Barnyard Megahays Megaways speel je bij deze casino's:

Hoe werkt Barnyard Megahays Megaways?

Barnayard Megayas Megaways heeft een standaard Megaways formaat. Er zijn zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol. Je kunt op maximaal 117.649 manieren winnen, maar dan moet je op elke rol zeven identieke symbolen landen.

Winnende combinaties vormen doe je door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts op opeenvolgende rollen te landen. Speelkaarten leveren het minste op, hiermee pak je met zes van dezelfde soort 0,5x tot 1x de inzet.

De premiums bestaan uit een big, koe, hond en het boeren koppeltje.  Hiermee pak je 2x tot maximaal 20x de inzet. Het symbool van het boerderijhuisje telt als wild en vervangt alle andere symbolen (behalve collectors en speciale symbolen).

Bonusspel Barnyard Megahays Megaways
Informatie
Provider: Pragmatic Play
Titel: Barnyard Megahays
Soort spel: Video slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: 18/04/2024
Specificaties
RTP: 97,5%
Variantie: Hoog
Minimale inzet: €0,20
Maximale inzet: €240
Maximale winst: 10000x de inzet

Speciale symbolen

Er zijn dus twee soorten symbolen waar je op moet letten. Het symbool van een paarse wervelstorm telt als collector. Dit symbool verzamelt de waarde van de speciale symbolen.

De speciale symbolen zijn voorzien van een willekeurige unieke feature. We hebben de features hieronder voor je opgesomd:

  • Money value: dit levert een geldwaarde op van x1 tot x100 de inzet en wordt direct uitgekeerd als er tegelijkertijd een collector symbool verschijnt.
  • Wild: als dit symbool wordt verzameld, dan kan het alle andere symbolen vervangen (behalve collectors of speciale symbolen).
  • Wild multiplier: hiermee ontvang je een wild met een multiplier van x2 tot x5. Als er meerdere wild multipliers landen, dan worden ze eerst met elkaar vermenigvuldigt.
  • Respin: hiermee ontvang je een extra draaibeurt.
  • Max win: dit is het symbool dat je wilt verzamelen. Als dit met een collector landt, dan pak je de maximale winst van 10.000x de inzet.
  • Free spins: met dit symbool ga je door naar de gratis spins bonus.

Gratis spins

Free spins win je door een collector met 1 of 2 free spins symbolen te landen. Hiermee pak je 10 tot maximaal 20 gratis spins.

Een groot verschil vergeleken met het basisspel, is dat er nu geen collectors zijn. Alle speciale symbolen worden nu dus direct geactiveerd. Er zijn twee extra symbolen toegevoegd, waarmee je 3 of 10 spins kunt winnen.

Tijdens de testsessie viel het ons op, dat je vrijwel altijd extra spins te pakken hebt. Via het demospel kun je de bonus buy feature gebruiken, maar let er wel dat de bonus buy optie in Nederland verboden is. Je kunt het dus alleen tijdens het demospel gebruiken.

Wat is onze beoordeling van Barnyard Megahays Megaways?

Ben je een liefhebber van Megaways gokkasten, dan is Barnyard Megahays Megaways echt een aanrader. Het thema is prima uitgevoerd, vooral de rode tractor en windmolen op de achtergrond geven je het gevoel dat je op de boerderij aan het spelen bent.

De collector gecombineerd met speciale symbolen is leuk bedacht. Uniek is het niet, maar je hebt hiermee wel de kans om zelfs tijdens het basisspel de maximale winst van 10.000x de inzet te winnen.

Geniet hier alvast van het demospel of maak vandaag nog een account aan bij een van de aanbevolen goksites.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL