Viking Gods: Thor&Loki

Viking Gods: Thor Loki

Viking Gods: Thor and Loki is een waanzinnige Playson gokkast waarmee je extra wilds of een gratis spins bonus kunt verdienen. We vertellen je waarom deze slot zo leuk is om te spelen.

Het thema is volledig op de Noorse mythologie afgestemd. Op de achtergrond zien we een besneeuwd Viking dorp en op de rollen zien we symbolen met een Noors tintje. Thor en Loki spelen de hoofdrol en kunnen een paar leuke features activeren.

Op audiovisueel vlak valt er niets aan te merken. Zowel de symbolen als achtergrond zijn prachtig en het spelverloop is vloeiend.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,88% ruim boven het gemiddelde. De variantie is medium en je kunt maximaal 105.000 euro winnen. Er is helaas geen demospel, je zult het dus met onze review moeten doen.

Viking Gods Thor and Loki speel je bij deze casino's:

Hoe werkt Viking Gods: Thor and Loki?

De opstelling van Viking Gods: Thor and Loki bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 15 vaste lijnen. Voor geld spelen kan al vanaf 0,10 tot maximaal 105 per draai.

De symbolen bestaan uit runenstenen, juwelen, symbolen uit de Noorse mythologie en kristallen. Er is een wildsymbool dat alle andere symbolen (behalve Thor en Loki) vervangt om een winstcombinatie aan te vullen of te vormen.

Winnen doe je vanaf links naar rechts minstens drie identieke symbolen op een lijn te landen. De wildsymbolen en Thor en Loki helpen daarbij.

Zowel Thor als Loki kunnen extra features opleveren, je kunt daar hieronder meer over ontdekken.

Viking Gods Feature

De Viking Gods feature wordt actief zodra je Thor of Loki op de middelste rol weet te landen. Ze kunnen allebei een gehele rol of een deel daarvan in beslag nemen. Welke feature je wint, is afhankelijk in hoeverre de middelste rol met het symbool bedekt wordt.

De te winnen features zijn als volgt:

  • De rol is met een vakje bedekt: je ontvangt twee extra wilds
  • De rol is met twee vakjes bedekt: je ontvangt vier wildsymbolen
  • De rol is volledig bedekt: je gaat door naar de gratis spins bonus
Viking Gods Thor and Loki spelen
Informatie
Provider: Playson
Titel: Viking Gods: Thor & Loki
Soort spel: Video slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: 17/10/2017
Specificaties
RTP: 96,88%
Variantie: Medium
Minimale inzet: €0,15
Maximale inzet: €105
Maximale winst: 1000x de inzet

Gratis spins bonus

Zodra Thor of Loki de gehele middelste rol in beslag nemen, ontvang je 10 gratis spins. Er zijn twee varianten, namelijk Thor free spins en Loki free spins.

Viking Gods: Thor and Loki bonus

Tijdens Loki free spins is het de bedoeling om blauwe kristallen te verzamelen. Elke keer dat je er tien hebt verzameld, ga  je een level omhoog. Per level ontvang je extra wilds die na de tweede level ook nog eens voor een x-aantal spins blijven plakken.

Als je de Thor free spins bonus te pakken hebt, dan is het de bedoeling dat je de roze kristallen opspaart. Hiermee verdien je extra wilds en na elke level wordt het wildsymbool groter.

Zodoende kan het wildsymbool naar een blok van 3×3 expanderen en dan weet je vrijwel zeker dat je een paar mooie prijzen in de wacht kunt slepen.

Je kunt het bonusspel ook ontgrendelen als je een van de volgende prestaties weet te voltooien.

  • Je hebt vijf keer een uitbetaling van 30x de inzet te pakken.
  • De gratis spins bonus heb je 15 keer bereikt.
  • Je hebt 30 keer Thor of Loki op de middelste rol gedraaid.
  • Je hebt 30 keer een uitbetaling met vijf dezelfde symbolen gewonnen.

Zoals je kunt zien is het ontgrendelen van een van de prestaties niet eenvoudig, maar het is een leuke aanvulling waarmee je het bonusspel kunt winnen.

Wat vinden wij van Viking Gods: Thor and Loki?

Viking Gods: Thor and Loki is een van de leukste videoslots van Playson. De grafische aspecten zijn goed uitgevoerd en het basisspel gaat dankzij de extra wilds en features niet snel vervelen.

De bonusrondes zijn ontzettend spannend en als je de bonus net niet hebt weten te bereiken pak je via de wilds meestal altijd wel een mooie troostprijs.

Als je een fan bent van slots gebaseerd op de Noorse mythologie dan kunnen we je Land of Heroes van Gamomat aanbevelen. Dat is een spel met twee gok opties en een gratis spins bonus met volop wildsymbolen.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL