Who Wants to be a Millionaire

Who Wants to be a Millionaire BTG

Als je een fan bent van de televisiequiz Who Wants to be a Millionaire dan mag je de gelijknamige gokkast van Big Time Gaming niet overslaan. Wat maakt deze online slot gebaseerd op een tv show zo populair?

De quiz is gebaseerd op het op de juiste wijze beantwoorden van een reeks vragen. Na elk correct antwoord, ga je door naar de volgende ronde. Bij elk juist antwoord stijgt het geldbedrag dat je kunt winnen.

Software provider BTG heeft van dit succesvolle tv spel een zeer populaire slot weten te ontwikkelen.

Een combinatie van Megaways en het beantwoorden van vragen tijdens het bonusspel heeft ervoor gezorgd dat Who Wants to be a Millionaire een van de populairste gokkasten van deze provider is geworden.

Dit spel heeft een bovengemiddelde RTP van 96,27% en een extreem hoge variantie. De maximale winst is tijdens het basisspel al 20.000x de inzet, maar loopt op naar 70.000x tijdens het bonusspel.

Speel hier de demo van Who wants to be a Millionaire

who wants to be a millionaire achtergrond

Who Wants to be a Millionaire speel je bij deze casino's:

Hoe werkt de Who Wants to be a Millionaire gokkast?

Who Wants to be a Millionaire is voorzien van zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol. Onderin is er nog een extra rij waarop zowel edelstenen als wildsymbolen kunnen landen.

Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €10 per spin. Via de onderste rij en de rollen erboven kunnen er maximaal 117.649 manieren om te winnen ontstaan.

Symbolen bestaan uit een reeks speelkaarten en edelstenen. Draai zes dezelfde symbolen voor een uitbetaling van 0,8x tot maximaal 50x de inzet.

De onderste rij komt alleen voor op de rollen 2, 3, 4 en 5. Hier kunnen ook wilds landen zodat je sneller winstcombinaties kunt vormen.

Via het basisspel alleen kun je al 20.000 keer de inzet winnen. Dan moet je wel het speelveld met paarse diamanten vullen én het maximaal aantal Megaways ontgrendelen.

Who Wants to be a Millionaire voorbeeld
Informatie
Provider: Big Time Gaming
Aantal Megaways: 117.649
Soort spel: Megaways slot
Bonusspel: Ja
Release Datum: 14/11/2018
Specificaties
RTP: 96,27%
Variantie: Hoog
Minimale inzet: €0,20
Maximale inzet: €10
Maximale winst: 70.000x de inzet

Gratis spins bonusspel

Behalve wilds is het basisspel van Who Wants to be a Millionaire niet voorzien van extra features. Daar komt verandering in zodra je drie of meer Millionaire scatters weet te landen.

Ga er maar goed voor zitten, want de spanning loopt nu je het bonusspel mag gaan spelen. Je krijgt 8 gratis spins. Maar je kunt hier verandering in brengen. Je kunt er namelijk voor kiezen om de 8 spins te behouden of om een extra gokje wagen om meer spins te verdienen.

Dit doe je door een pijltje dat draait te laten stoppen. Het pijltje draait als een klok en een klein deel van de ‘klok' is rood. Eindigt het pijltje in het rode gedeelte, dan stopt het bonusspel en weten we dat je geen miljonaire bent geworden tijdens het bonusspel.

Zodra de free spins van start gaan, wordt de oplopende vermenigvuldiger geactiveerd. Na elke winnende cascade wordt deze met +1 verhoogd.

Er is geen limiet ingesteld, waardoor je dus aan het einde van het bonusspel een torenhoge vermenigvuldiger over kunt houden.

De Hot Seat bonus

Tijdens de Hot Seat bonus is het een kwestie van het juiste antwoord gokken. Er worden geen echte vragen gesteld. Selecteer A, B, C, D en als je het juiste antwoord weet te geven win je extra spins. Heb je het fout? Dan verlies je alle spins.

Er is een veiligheidsnet dat actief wordt na 10, 20 of 50 spins. Als je dus door de eerste ronde bent gekomen dan heb je in ieder geval 10 spins te pakken.

Net als bij de spelshow kun je ook hulplijnen inschakelen. Er zijn drie hulplijnen en die zijn als volgt:

  • 50:50
  • Bel een vriend
  • Vraag het publiek

Let er wel op dat het Hot Seat bonusspel om extra spins te verdienen is gebaseerd op RNG. Je hebt dus elke keer 25% kans dat je het juiste antwoord geeft. Je kunt wel gebruikmaken van de hulplijnen en er is dus een vangnet.

Wat is onze beoordeling?

Big Time Gaming heeft van Who Wants to be a Millionaire een leuke gokkast variant weten te maken. Wat ons betreft, had de Hot Seat bonus wel beter gekund. Het was leuker geweest als je ook daadwerkelijk vragen moest beantwoorden. Maar dan gaat het om kennis en niet meer om een gokspel.

Het basisspel is goed te doen, maar zodra je het bonusspel bereikt, neemt de spanning aanzienlijk toe. Houd er rekening mee dat je de spins kunt verspelen wanneer je voor extra spins gaat gokken.

De werking is verder vrijwel hetzelfde als je gewend bent van Bonanza en andere Megaways gokkasten.

De maximale winstpotentie is wel enorm. Als je het bonusspel weet te bereiken kun je zomaar tot 70.000x de inzet winnen. Speel je met een maximale inzet? Dan win je een bedrag van €700.000. Dan ben je dus nog steeds geen miljonair, maar dat maakt je er niet minder blij om!

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL