WK poule bedrijf, dit is dé gratis WK Bedrijfspoule

wk poule bedrijf

U wilt een WK poule organiseren voor uw bedrijf of klanten en relaties tijdens het WK 2022 in Qatar? Dan zit u hier goed. Duizenden bedrijven en organisaties hebben een WK poule bij ons aangemaakt, waaronder Jumbo, Rabobank, Wehkamp en vele kleinere bedrijven.

WK poule bedrijf

Waarom een WK poule voor uw bedrijf bij ons maken?

  1. een poule maken is simpel, duurt één minuut
  2. u krijgt een eigen ranglijst met uw deelnemers
  3. onbeperkt aantal deelnemers toegestaan
  4. het is gratis

Wat moet u nu doen? U registreert zich via de onderstaande button. Vervolgens kunt u op onze site via het menu bij mijn poules een eigen WK poule maken.

Wij wensen u en uw collega's en/of klanten veel plezier en gezonde strijd en rivaliteit met de WK poule!

Voorbeeld WK bedrijfspoule

Hieronder zit u een impressie van hoe uw eigen poule er uit komt te zien. Er komt een speciale ranglijst met alle deelnemers die meedoen aan uw bedrijfspoule. Deze beheert u zelf. Zo kunt u deelnemers uitnodigen en verwijderen uit uw poule.

wk pool bedrijf
organiseren

Korte uitleg

We kunnen begrijpen dat u nog een hoop vragen heeft. Veel van deze worden beantwoord in onze FAQ of kunt u lezen in onderstaande korte uitleg.

Deelnemers uitnodigen

Wanneer u een eigen WK poule heeft gemaakt kunt u via de handige unieke link deelnemers uitnodigen. U kunt deze link bijvoorbeeld plakken in uw e-mailnieuwsbrief, interne mail, intranet of website. Wanneer uw collega's of klanten op de link klikken en zich aanmelden, spelen ze mee in uw WK poule.

Als beheerder van uw WK bedrijfspoule kunt u zelf gemakkelijk deelnemers uitnodigen en eventueel verwijderen.

Uitslagen verwerken

Wij zorgen er na elke wk wedstrijd voor dat uw deelnemers de punten worden toegekend en dat uw WK poule ranglijst wordt geüpdatet.

Geschikt voor alle devices

De WK bedrijf poule is geschikt voor alle apparaten: mobiel, tablet en desktop.

Gratis WK poule bedrijf

Wij rekenen geen kosten voor het faciliteren van uw bedrijfspoule. U kunt ons wel blij maken wanneer u op uw website een link plaatst naar onze website. Bijvoorbeeld in een artikel dat u schrijft op uw website voor uw collega's of klanten waar ze informatie vinden over de door uw georganiseerde WK poule.

organiseren WK poule

Registreer u nu en maak binnen één minuut uw gratis WK bedrijfspoule aan. Succes!

Vragen?

Is u iets niet duidelijk of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op.

WK bedrijfspoule

Een WK bedrijfspoule of bedrijfspool is een effectieve manier om met uw bedrijf optimaal in te spelen op het WK voetbal. Uw werknemers beleven (onderling) veel plezier aan de strijd om de WK poule titel. Teambuilding gegarandeerd!

De WK poule bedrijf of poule voor uw organisatie is ook de perfecte manier om uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij uw klanten en relaties.

Acht, we hoeven u er niet van te overtuigen om een WK poule te organiseren. U bent hier niet voor niets!

Gratis WK poule voor bedrijf

Waarom is het gratis om een WK poule bij jullie te maken? Dat komt omdat wij zoveel mogelijk mensen mee willen laten doen aan onze WK poule.

Wij hebben een algemene WK poule ranglijst waarin iedereen die meespeelt via onze site wordt vermeld. Deelnemers maken kans op het winnen van prijzen die beschikbaar worden gesteld door een legaal online casino.

4.3/5 - (93 stemmen)