Login

WK poule bedrijf, dit is dé gratis WK Bedrijfspoule

wk poule bedrijf

U wilt een WK poule organiseren voor uw bedrijf of klanten en relaties tijdens het WK 2022 in Qatar? Dan zit u hier goed. Wist u dat er al duizenden bedrijven een EK of WK poule hebben aangemaakt via onze website?

WK poule bedrijf

Waarom een WK poule voor uw bedrijf bij ons maken?

  1. het is gratis en kost dus niets
  2. een poule maken is simpel, duurt één minuut
  3. u krijgt een eigen ranglijst met uw deelnemers
  4. onbeperkt aantal deelnemers toegestaan
  5. gratis plaatsen van uw bedrijfslogo en tekst

Wat moet u nu doen? U registreert zich via de onderstaande button. Vervolgens kunt u op onze site via het menu bij mijn poules een eigen WK poule maken.

Wij wensen u en uw collega’s en/of klanten veel plezier met de WK poule!

Voorbeeld WK bedrijfspoule

Hieronder zit u een impressie van hoe uw eigen poule er uit komt te zien. In het oranje gedeelte komt de door uw verzonnen WK poule naam te staan, bijvoorbeeld ‘Makelaarsbureau Jansen’.

Daaronder kunt u (indien gewenst) uw logo plaatsen. In de ranglijst staan alle deelnemers die meedoen aan de door uw georganiseerde pool.

bedrijf wk poule
wk bedrijfspoule

Korte uitleg

Deelnemers uitnodigen

Wanneer u een eigen WK poule heeft gemaakt kunt u via de handige unieke link deelnemers uitnodigen. U kunt deze link bijvoorbeeld plakken in uw e-mailnieuwsbrief, interne mail, intranet of website. Wanneer uw collega’s of klanten op de link klikken en zich aanmelden, spelen ze mee in uw WK poule.

Als beheerder van uw WK bedrijfspoule kunt u zelf gemakkelijk deelnemers uitnodigen en eventueel verwijderen.

Bedrijfslogo boven uw poule

Geef uw WK poule extra kracht bij door uw logo te plaatsen boven uw WK poule. Ook kunt u bij uw poule een tekst plaatsen waarmee u bezoekers van harte welkom heet en de prijzen noemen die u eventueel beschikbaar stelt. Zo kunt u tijdens het WK uw eigen boodschap overbrengen!

U begrijpt dat wij kosten maken met onze website, de hosting, servers en de WK poule software. Daarom vragen we u in ruil (als tegenprestatie) voor de plaatsing van uw bedrijfslogo een link met een korte tekst te plaatsen naar onze website.

Hoe dat werkt, wordt duidelijk als u een poule aanmaakt vanaf 1 september 2022.

Uitslagen verwerken

Wij zorgen dat deelnemers punten wordt toegekend en dat de ranglijst wordt geüpdatet.

Geschikt voor alle devices

De WK bedrijf poule  is geschikt voor mobiel, tablet en desktop.

organiseren WK poule

Registreer u nu en maak binnen één minuut uw gratis WK bedrijfspoule aan. Succes!

Vragen?

Is u iets niet duidelijk of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op.

WK bedrijfspoule

Een WK bedrijfspoule of bedrijfspool is een effectieve manier om met uw bedrijf optimaal in te spelen op het WK voetbal. Uw werknemers beleven (onderling) veel plezier aan de strijd om de WK poule titel. Teambuilding gegarandeerd!

De WK poule bedrijf of poule voor uw organisatie is ook de perfecte manier om uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij uw klanten en relaties.

Acht, we hoeven u er niet van te overtuigen om een WK poule te organiseren. U bent hier niet voor niets!

Gratis WK poule voor bedrijf

Waarom is het gratis om een WK poule bij jullie te maken? Dat komt omdat wij zoveel mogelijk mensen mee willen laten doen aan onze WK poule. Door het gratis te maken kiezen er veel mensen voor om bij ons de WK poule in te vullen en / of een WK poule te organiseren voor een bedrijf, vrienden of familie.

Wij promoten wel legale bookmakers in Nederland rondom de WK poule die wij organiseren. Zo geven wij zelf ook prijzen weg i.s.m. een bookmaker. Mensen spelen niet alleen mee in uw eigen WK bedrijfspoule, maar spelen ook mee in de algemene ranglijst van Nederland. En met die ranglijst geven wij prijzen weg een online casino.

4/5 - (2 stemmen)