Login

WK Bedrijfspoule: dé WK poule voor uw bedrijf of klanten

U wilt een WK poule organiseren voor uw bedrijf of klanten en relaties? Dan zit u hier goed. Wist u dat er al meer dan 350.000 voetbalfans voorspellingen hebben ingevuld via de Intikkertje voetbalpoules?

Wij leveren u een WK bedrijfspoule met o.a. uw logo. En het belangrijkste: U heeft er geen omkijken naar.

WK bedrijfspoule

Een WK bedrijfspoule is een effectieve manier om met uw bedrijf optimaal in te spelen op het WK voetbal. Uw werknemers beleven (onderling) veel plezier aan de strijd om de WK poule titel. Teambuilding gegarandeerd!

De WK bedrijfspoule is ook de perfecte manier om uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij uw klanten en relaties.

Acht, we hoeven u er niet van te overtuigen om een WK poule te organiseren. U bent hier niet voor niets!

wk bedrijfspoule

Wij verzorgen uw eigen url

Uw WK poule krijgt een eigen URL en wordt voorzien van uw logo en huisstijl. De website is aan te passen in de kleur die u wilt.

Voeg simpel uw welkomsttekst toe

Op de website plaatst u heel eenvoudig een tekst waarmee u bezoekers van harte welkom heet. Daarnaast kunt ook foto’s en teksten van de te winnen prijzen uploaden.

U heeft de mogelijkheid om bovenaan op de voorspellingen pagina en ranglijst pagina een tekst te schrijven en aan te passen. Zo kunt u tijdens het WK uw eigen boodschap overbrengen.

Want tijdens het WK komen deelnemers dagelijks terug om de stand te bekijken en om voorspellingen aan te passen. Want je kunt als speler je voorspelling nog aanpassen tot dat de wedstrijd begint. Zo wordt uw WK pool levendig gehouden!

Deelnemers uitnodigen

Als beheerder van uw bedrijfspoule kunt u gemakkelijk nieuwe deelnemers uitnodigen en verwijderen.

Uitslagen verwerken

Wij zorgen dat deelnemers punten wordt toegekend en dat de ranglijst wordt geüpdatet.

Geschikt voor alle devices

De bedrijfspoule is geschikt voor mobiel, tablet en desktop.

Kosten

Uw bedrijfspoule krijg een eigen URL. Bij de kosten zijn de hosting, domeinnaam en helpdesk inbegrepen. U begrijpt dat de kosten afhankelijk zijn van het aantal deelnemers. Voor €300 heeft u een eigen WK bedrijfspoule voor 100 deelnemers. Bij hogere deelnemersaantallen maken we een prijs op maat.

Neem contact met ons op en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

5/5 - (1 stemmen)